ENERGYCODE. Cum afli care este codul personal de energie al părului tău?

Când vine vorba despre părul meu, mă duc cu gândul la filmul Avatar. Simt că poartă în el energia vieții și că mă pot conecta prin el la Univers. M-am susprins că de fiecare dată când scriu sau când am ceva de creat, îmi prind părul în vârful capului, ca și cum toată inspirația s-ar aduna acolo și ar trebui transmisă minții. Când mă joc cu Măriuca și cu Julie, mi-l las desfăcut ca și cum energia mea vitală s-ar amesteca cu a lor. Jocul lor preferat cu mine este de-a coaforul. Noaptea, când dorm, mi-l las desfăcut într-un ritual de feminitate și de scurgere a tot ce a fost negativ peste zi. Pe măsură ce răsare soarele, parcă se încarcă cu vitalitate, luminozitate și strălucire.

Imediat după concediul de două săptămâni, când încă mai aveam urme de sare de mare prin păr, am fost invitată la evenimentul GETT’S HAIR, de lansare a gamei System Professional. Am ajuns printre primii, așa că am mai stat de vorbă cu Lavinia despre salon, social media, blogging, energy code, parenting…

Pe măsură ce dezbăteam, se alăturau oameni care ne recomandau alți oameni cu care lucrăm deja și asta ne-a bucurat tare mult. A venit oarecum ca o confirmare.

Spre marea mea bucurie m-am întâlnit cu o colegă cu care am lucrat timp de 5 ani la o revistă de frumusețe și sănătate. Mi-am adus aminte de vremurile când lucram în presă. A fost nostalgic.

Socializare, networking, informații noi, vorbe ca între fete, planuri între agenții și bloggeri.

Cum se determina codul de energie unic al părului?

Și vine momentul în care părul meu trece la testat. Aflu că ENERGYCODE-ul sau codul personal de energie al părului este identificat cu ajutorul unui sistem patentat de diagnoză și consultanță, denumit ENERGYCODETM Mapping. Stilistul expert care folosește aplicația dedicată SYSTEM PROFESSIONAL ENERGYCODE APP descifrează nevoile specifice de îngrijire ale fiecărei persoane.

Se iau în calcul grosimea firului de păr, cât de ondulat sau de drept este, volumul, de câte ori pe săptămână îl spăl, strălucrirea, vârfuri, ce produse folosesc pentru spălare și syling (nu brand-uri) și încă vreo 10 alte întrebări. Pe baza răspunsurilor, specialistul de la salon prescrie o rețetă. În cazul meu: șampon pentru hidratare și volum, mască hidratantă și pentru styling, ulei de păr.

Merg la spălat cu produsele cele noi. Ațipesc puțin, că doar profit de orice clipire mai lungă să mă odihnesc.

Și apoi la coafat, unde în loc să trăiesc intens bucuria coafatului, citesc un articol pe telefon.

Pentru a verifica scalpul și starea firul de păr în profunzime, specialistul folosește un soi de aparat de fotografiat cu obiective care se schimbă în funcție de ce se analizează. Spre încântarea mea, scalpul este curat, echilibrat, fără niciun fel de tendință de uscare, descuamare sau îngrășare, firul de păr este hidratat și destul de subțire.

O soluție personalizată din peste 174 de milioane de variante unice posibile

Sistemul de servicii și produse System Professional oferă accesul la peste 174 de milioane de combinații posibile. Acestea au la bază tehnologia ENERGYCODETM COMPLEX, o combinație patentată de 4 ingrediente active, care sprijină părul să-și recapete energia vitală, făcându-l puternic și maleabil ca în starea lui inițială, înainte de orice intervenție sau tratament chimic.

Formula ENERGYCODETM COMPLEX include: lipide identice părului, cafeină, histidină, vitamina b3 amide.

Rezultat: un păr plin de energie, cu o structură uniformă și ușor de modelat. Un păr plin de mișcare, strălucitor și care nu se electrizează.

Sistemul de servicii și produse System Professional le puteți testa în saloanele GETT’S HAIR din ParkLake și Afi Cotroceni. Consultația este gratuită.

Cea mai nouă locație a saloanelor GETT’S HAIR este în ParkLake și le oferă clienților 3 servicii în exclusivitate: secțiune GETT’S Men, Solar și terasa cu bar șiiiiii, cireașa de pe tort, coafat pe terasa.

Text: Ana Nicolescu

Foto: Adrian Nedea

S-ar putea să-ți placă și

6 comentarii

  1. Coafat pe terasă? Cred că aşa am să-mi încep eu concediul! Am fost de câteva ori în saloanele Gett’s si de fiecare data am plecat foarte multumita! Voi face si eu aceasta analiza a parului, in urmatoatele zile. Sunt curioasa cu privire la rezultat si sper sa fie cu folos, mai ales ca vara, parul meu este mai uscat. Mi-a placut foarte mult tot ce ne-ai povestit despre parul tau! Acum te vad ca pe Rapunzel 🙂

    1. Daaaa, și mie mi-a plăcut opțiunea cu coafat pe terasă. Și da, uneori mă simt și eu Rapunzel sau mama Meridei din Neînfricată :))

  2. Mie mi-e și frică de o astfel de analiză…mă vopsesc la 3 săptămâni pentru că am părul alb( am moștenit-o pe una dintre bunici și am început să albesc de la 18 ani 🙂 ). Îl îngrijesc însă cât pot de mult și foloosesc doar produse profesionale.

    1. Păi poate găsești o soluție dacă știi problema. Dacă te hotrăști să îmi spui că merg cu tine. Dacă vrei 🙂

  3. Testarea se face și la tipi? Nu de alta, dar întâmpin ceva dificultăți cu firul de păr lately. Poate aflu și eu care e treaba! 😀

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.