English over a cup of tea

Cat mi-am dorit, si in continuare imi doresc, sa vorbesc cursiv, corect, liber si fara frustrari limba engleza. Ma simt mai confortabil in scris si la citit. Si chiar daca am urmat nenumarate cursuri, la diverse cluburi, scoli, consilii, tot nu ma simt in largul meu cand vorbesc in engleza. Ce bine mi-ar fi prins un club de conversatie, precum “English over a cup of tea”, de la Shakespeare School.

Cei de la Shakespeare School ne intreaba care este cheia invatarii temeinice a unei limbi? Departe de a fi surprinzator, raspunsul este „conversatia”. Primul pas este sa vorbesti intr-o limba straina, iar mai tarziu poti ajunge sa ti-o insusesti si chiar sa o folosesti in gandurile tale.

Acesta este rezultatul la care au ajuns participantii clubului de conversatie “English over a cup of tea”, organizat de centrul de invatare a limbii engleze, Shakespeare School. Aici copiii si tinerii invata limba engleza intr-un mod relaxat, prin jocuri si conversatie cu un profesor nativ. „Este foarte amuzant si ne distram tot timpul. Chris nu stie deloc romana si nu avem de ales. Asa am invatat sa vorbesc cursiv si am ajuns sa si gandesc in limba engleza.”, spune Alexandra, in varsta de 15 ani. Copii sunt foarte bucurosi ca nu primesc teme pentru acasa si ca fiecare modul se incheie cu un Tea Party. „Clubul e super tare. Nu avem teme, dar vorbim in engleza non-stop fara sa ne plictisim!”, adauga Robert, 10 ani.

Club de conversatie 2

Pe langa fluenta, pronuntie mai buna si imbogatirea vocabularului, cursantii capata incredere in ei si mai ales, spontaneitate. Satisfactia lor este mult mai mare cand isi pot formula ideile si au curaj sa le exprime, iar astfel vor fi mai motivati sa isi dezvolte si celelalte abilitati, comunicarea scrisa si cunostintele de gramatica.

Nu numai copiii au observat rezultatele, dar si parintii. Pentru ca au fost foarte entuziasmati de metoda invatarii prin conversatie, Shakespeare School a organizat un club de conversatie si pentru adulti. „Chris ne-a cucerit cu umorul lui englezesc. E foarte prietenos si deschis, iar abordarea e antrenanta si neconventionala.”, a marturisit un parinte, membru al clubului.

In curand incepe un nou modul al Clubului de conversatie si ii invitam pe toti cei care vor sa descopere secretul vorbirii cursive in limba engleza la o lectie gratuita. Puteti gasi mai multe detalii despre clubul de conversatie si inscrierea la lectia gratuita pe site-ul www.shakespeare-school.ro.

Comunicat de presa

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.