Eu ca mamă
comments 2

Eroina ta preferata este la un ruj distanta

Vineri am avut o dimineata de vis, de reintoarcere in copilarie, de vis devenit realitate. A fost un sampling de copilarie fericita, indulcita, colorata, vioaie, vesela. Am fost femeia adulta reintoarsa in copilarie cu tot ce stiu eu acum, cu tot ce sunt eu acum. Am fost copilul constient si rasfatat, copilul care stie ce vrea si stie sa ceara, am fost personajul meu atat de indragit de mine in copilarie: Mary Poppins. In viziunea mea de copil ea era tot si avea tot: era buna, blanda, ferma, jucausa, muzicala, avea magie in gesturi, era prietena cea mai buna, confidenta, invatatoarea, modelul.

Toate acestea le datorez AVON care a organizat un dress-up party emotionant. Am ras mult, am fost nostalgica, m-am simtit implinita si am simtit ca eu contez. Dimineata a inceput cu “Buna dimineata, bine ati venit la gradinita”. A fost salutul de inceput a lui Mutulica si al Albei ca Zapada. Ne-am asezat apoi, noi mamele, la mesele de la Lente&Sotron si ne-am apucat sa unim puncte si sa coloram, sa gasim 10 diferente intre desene si sa identificam 6 cuvinte intr-un amalgam de litere. M-am simtit copil monitorizat, supravegheat, evaluat, dar nu am simtit nicio presiune, ci multa veselie. Apoi am pornit in cautarea rimelurilor si a rujurilor, ascunse sub piesele unui sah supradimensionat sau printre paginile cartilor. Si mi-a placut aceasta imbinare de ludic cu glamour si cu feminin. Am simtit ca ma aflu exact unde am nevoie sa fiu. Acolo unde locul si situatia ma definesc si ma imbraca atat de frumos si de echilibrat.

_P4A6328

_P4A6390

Am trecut apoi la cireasa de pe tort: costumarea in Mary Poppins. Am mers intai la machiaj, apoi la vestiar si, la final, la coafat. M-am simtit ca un mare star de cinema, cu cabina de proba cu make-up artist si hair-stylist proprii. A fost ca un rasfat care mi-a uns bine de tot rotitele mele amortite ale sufletului, ale mintii, ale inimii. Am facut poze cu fetele, am ras mult, ne-am inchipuit cum ar fi fost sa traim in acele vremuri, iar eu chiar cred ca intr-o alta viata am lasat o urma prin La Belle Epoque. Si ce mi-a placut mult mult de tot, a fost ca am putut sa umblu in voie si sa testez cat de multe rujuri, farduri, oje si toate beauty-goodies de la AVON am vrut.

_P4A6454

_P4A6530

_P4A6532

Am testat vreo 4 nuante din noul Ultra COLOR Indulgence care mi se pare lejer si cremos, ideal pentru vremea asta cand renunt destul de usor la rujurile long stay pentru ca nu mi se par buzele suficient de hidratate. Iar nuantele sunt obraznic de delicioase si extrem de pigmentate. Gama este variata, asa ca am ochit, cu usurinta, o nunata de zi, una de seara, una pentru cand vreau sa ies din zona mea de confort si inca una pentru mama de 8 martie. Pret standard: 16,99 lei.

_P4A6274

 

Nu stiu daca m-am mai plans aici, pe blog, de genele mele scurte si subtiri pe care nu reusesc sa le rimelez decat cu un anume rimel care are o perie sub forma de pieptene. Ei bine, ma bucur sa descopar Mascara Superextend Winged Out cu ingredientele speciale intr-un mix inovator care alungeste si separa cu pana la 80%. Formula cu fibre de un negru intens si perii dispusi conic permit separarea chiar si a celor mai scurte gene, cu precizie maxima pentru o definire uluitoare. Pret standard: 15,99 de lei

Si, mai presus de toate, imi place tare mult indemnul AVON: Nu uita ca eroina ta preferata este la doar un… ruj distanta!

_P4A6547

_P4A6551

Text: Ana Nicolescu

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree