Expo Start School – Targ international de rechizite si oferte educationale

7 – 9 septembrie 2012 Plaza Romania – 10.00-22.00

14 -16 septembrie 2012 Bucuresti Mall ­- 10.00-22.00

Anul acesta scoala incepe la mall cu Start School Expo!

NEWEXPO Events in Parteneriat cu Plaza Romania si Bucuresti Mall va asteapta la cel mai mare targ de rechizite si oferte educationale din Romania,  Expo Start School, singurul care se va desfasura in doua dintre cele mai cunoscute mall-uri din Bucuresti, in perioada 7 -9 Septembrie 2012 in cadrul Plaza Romania si 14 – 16 Septembrie 2012 in Bucuresti Mall.

Expo StartSchool este evenimentul ideal pentru prezentarea celor mai bune instrumente de invatamant. In cadrul lui veti gasi cea mai variata oferta de rechizite si oferte educationale pentru inceperea noului an scolar. Standardele in invatamantul de astazi sunt intr-o continua evolutie, iar acest eveniment concretizezaza relatia directa dintre producatorii, distribuitorii si comerciantii din domeniul legat de invatamant, prin implicarea directa in formarea si educatia elevilor si studentilor.

Cel putin 1 000 de copii talentati de la cluburile participante vor sustine spectacole de muzica si dans, demonstratii de karate, vernisaje. In cadrul targului vor avea loc ateliere de creatie, unde copiii vor lua pe loc lectii de origami, pictura pe sticla, chitara, vor invata sa confectioneze bijuterii, workshop-uri, testari de produse, prezentari de moda si un concert de muzica reggae care ii va incanta pe toti cei prezenti. In aer liber va vom vor fi spatii de joaca si relaxare!

Expozantii va vor intampina cu promotii, concursuri si demonstratii.

Intrarea este libera.

 

Comunicat de presa

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.