Festivalul Înghețatei Artizanale, la Roaba de cultură, 25, 56, 27 august

campanii-sociale

 

 

Asociatia Green Revolution împreună cu Gelateria Puro&Bio vă invită să participați la Festivalul Înghețatei Artizanale. Evenimentul se va desfășura în zilele de 25, 26 si 27 august, la Roaba de cultură, din Parcul Herăstrău, zona Pescăruș.

Festivalul Inghetatei Artizanale are ca scop promovarea consumului de gelato italiano, preparată din ingrediente naturale și prezentarea unora dintre cei mai cunoscuți și gustoși gelatieri existenți pe piața din București. Ingredientele folosite sunt de calitate superioară, organice, locale, care fac din fiecare înghețată o experiență în sine.

Startul festivalului se va da vineri, 25 august la ora 17:00 și va dura pana la orele 22:00, iar sâmbătă și duminica programul se va desfășura între orele 10:00 și 22:00.

Intrarea este liberă pentru public, iar persoanele care vor vizita pajiștea Roabei de cultură vor putea nu doar să savureze înghețata artizanală, ci vor avea parte și de momente artistice diverse. Cei mici vor avea trei zile de super distracție, presărate cu jocuri și concursuri specifice vârstei, muzică și multe alte surprize aromate. Și cei mari se vor deconecta, pentru că în programul Festivalului se vor regăsi concerte în aer liber, dar și invitați speciali care vor vorbi despre beneficiile consumului de înghețată artizanală.

Mai multe detalii despre program și eveniment puteți afla, accesând: www.facebook.com/roabadecultura si https://goo.gl/JG4tsx

Despre Roaba de cultură:

Proiectul Roaba de cultură este dezvoltat de Asociația Green Revolution, cu sprijinul ALPAB (Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București) și se desfășoară în perioada mai – septembrie. Accesul în zona Roabei  de cultură este liber, șapte zile din șapte și beneficiază de acces Wi-Fi gratuit.

Despre Green Revolution

Green Revolution, fondată în martie 2009, este prima organizație nonguvernamentală de ecologie urbană din România ce pune în practică măsurile ce stau la baza construirii unui oraș verde. GreenRevolution dezvoltă proiecte variate, care promovează și sprijină: educația ecologică și respectul față de mediul înconjurător, colectarea selectivă a deșeurilor de ambalaje, mijloacele și soluțiile de transport ecologice și economice, adoptarea unui comportament responsabil față de mediu în rândul autorităților și companiilor private și de stat.

Comunicat de presă

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.