Free Fitness on Friday, la centrul-concept B.Energy Body & Mind Fitness

FFF” stands for Free Fitness Friday, adica in luna aprilie, in fiecare vineri, accesul la toate cursurile de Fitness este gratuit. In plus, toate serviciile de estetica (manichiura-pedichiura, spalat-tuns-coafat, masaj si tratamente corporale) au 25% reducere.

Antrenorii de la centrul-concept B.Energy Body & Mind Fitness pot fi caracterizati ca fiind super-profi, titrati, dar cea mai relevanta descriere este cea facuta de fiecare in parte, dupa participarea la oricare dintre cursurile sustinute de acestia. Echipa B.Energy debordeaza de energie pozitiva, pe care o transmite negresit tuturor participantilor la clasele antrenante.

B.Energy abordeaza patru mari directii: motivational, nutritie, fitness, estetica. Acestea sunt dezvoltate si testate sa motiveze pe oricine trece pragul salii-concept suficient cat sa poata face schimbarea si sa o mentina in timp ce se simte bine. Este gandita astfel incat sa fie pe placul oricui si sa genereze fara frustrari resursele necesare schimbarii.

Spatiul prietenos este situat in centrul Bucurestiului, la intersectia dintre bulevardul Dacia si Calea Grivitei, si dispune de un studio rotund, de 130 mp si cabinete de consiliere si estetica. B.Energy este gandit ca fiind un spatiu cu personalitate, in care energiile pozitive se joaca circular, invaluind pe oricine isi doreste un zambet, o incurajare, o oaza de energie constructiva, o schimbare in bine.

Oricine poate incerca sesiunile interactive de tonifiere, dans, cardio sau stretching. Programul orelor de vineri este urmatorul:

07:30 – Dance aerobic, cu Alex Matei

08:30 – Tae Bo, cu Alex Matei

09:30 – Aerobic classic, cu Tania Bordianu

10:30 – Legs & butts, cu Tania Bordianu

11:30 – B.Energy training, cu Tania Bordianu

16:30 – Step pump, cu Tania Bordianu

17:30 – Gimnastica yoga, cu Marga Balan

18:30 – Fit ball, cu Tania Bordianu

19:30 – B.Energy training, cu Alex Matei

20:30 – Power aerobic, cu Alex Matei

 

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

  1. […] aparut pe mamicaurbana.ro in data de 10.04.2012. Pentru articolul integral, click […]

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.