Gasca ZURLI prezinta in premiera nationala spectacolul AM O CASUTA MICA

Gasca Zurli – trupa care ne-a inveselit toata vara diminetile de sambata la TVR1, aduce o noua premiera in lumea celor mici. Spectacolul “AM O CASUTA MICA” este plin energie si culoare, cantece si veselie, interactivitate si superdistractie, asa cum ne-au obisnuit deja.

Timp de o ora, copiii si parintii canta si danseaza impreuna cu Fetita Zurli, Clopotel, Zdranganel si Truli. Cei patru prieteni au pregatit niste farse care o vor surprinde pe Tanti Prezentatoarea, iar Tura Vura se va confrunta cu o sala protejata de Zana Buna.

Se gasesc aici toate ingredintele unui spectacol minunat: cantece vesele si antrenante, costume colorate, recuzita atragatoare si multa bucurie.

Pentru realizarea acestui spectacol, s-au intalnit oameni cu suflet, care au avut grija de toate lucrurile importante:

– Regia Vadim Rusu

– Cantece orchestrate, compuse si produse de Cornel Sorian

– Scenariul si textele cantecelor Mirela Retegan

– Costume Anca Cernea 

– Distributia: Vero Caliman- Fetita Zurli, Alex Stama – Clopotel si Tura-Vura, Gabi Plopan – Zana Buna, Marius Petrescu- Zdranganel, Razvan Marina – Truli si Mirela Retegan – Tanti Prezentatoarea.

Bilete s-au pus in vanzare la casieria CINEMAPRO din Str. Ion Ghica, nr. 3 (program casierie de luni  pana duminica de la ora 14.00-21.00, telefon  031.824.13.60) si on-line pe www.eventim.ro

Costul unui bilet este de 40 lei de persoana.

Pentru copiii sub 2 ani pe care parintii ii tin in brate nu se percepe taxa.

Pentru detalii si informatii 0728.295.872.

Un spectacol produs de COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI.

Va asteptam pe toti cu drag!!!!!!

 Comunicat de presa

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.