Gasca Zurli si “Un parinte mai bun” prezinta Turneul National “AM O CASUTA MICA” + CONCURS

Gasca Zurli, cea mai iubita trupa pentru copii din Romania desfasoara cel mai mare turneu national, adresat intregii familii. 30 de orase, peste 20.000 de spectatori,  25 de saci de confetti , sute de cordelute cu cornete ca ale Fetitei Zurli,  mii de fotografii, zeci de mii de pupicuri si imbratisari si milioane de zambete – asta e planul pe care vor sa-l duca la indeplinire cei 8 membrii ai Gastii.

Turneul a inceput in mijlocul tarii, cu Targu Mures, Brasov, Cluj si Sibiu. Peste trei mii de copii si parinti s-au intalnit deja cu favoritii lor, au cantat, au dansat si au petrecut o ora intr-o atmosfera vesela si energizanta. Gasca Zurli si-a propus sa ajunga pana la sfarsitul acestui an in cat mai multe locuri din Romania.

AM O CASUTA MICA este un spectacol original marca Zurli, scris de Mirela Retegan si produs de Compania de Evenimente Zurli. Ideea spectacolului a plecat de la cantecul omonim, ajuns deja celebru. Gasca Zurli reuseste sa creeze o atmosfera de veselie si bucurie strecurand elemente educative numai bune de tinut minte si de copii si de parinti. Cei mici invata ca nu te ajuta la nimic sa mananci ciocolata si cartofi prajiti, asa cum face Tura Vura, iar parintii invata cum sa-I ajute pe cei mici sa-si faca ordine in camera, jucandu-se in acelasi timp.

Fetita Zurli, Truli, Yuppi, Zdranganel , Clopotel, Tanti Prezentatoarea, Zana Buna si Tura Vura fac pe scena cea mai colorata echipa care joaca de dragul copiilor.

Tg mures

Turneul  este realizat in parteneriat cu UN PARINTE MAI BUN si are si o componenta sociala, fiind parte a proiectului de educatie alternativa, „Priveste si invata”, realizat, in beneficiul copiilor orfani din asezamantul de la Valea Plopului.

In cele doua luni in care Gasca Zurli le da intalnire copiilor frumosi din tara, echipa Zurli le da intalnire copiilor din Valea Plopului. Prin joaca acestia vor urma lectii de actorie, de dans si vor participa la ateliere de lectura. La final, toti copiii vor primi diplome si vor avea ocazia sa performeze ei insisi, ca artisti, in fata unui public adevarat.

Urmeaza in calendarul turneului:

6 octombrie – Baia Mare

7 octombrie –  Satu Mare

8 octombrie – Zalau

12 octombrie – Bucuresti

14 octombrie – Medias

15 octombrie – Ploiesti

3 noiembrie – Arad

4 noiembrie – Deva

5 noiembrie – Timisoara

Programul complet al spectacolelor si detalii gasiti pe site-ul www.zurli.ro

CONCURS: Castiga o invitatie de doua persoane la spectacolul AM O CASUTA MICA din data de 12 octombrie, la Bucuresti. Raspunde, pana la data de 9 octombrie, la intrebarea Cati membri are Gasca Zurli? Castigatorii vor fi desemnati prin RANDOM, la data de 10 octombrie 2014.

 

Comunicat de presa

Castigatoarea unei invitatii duble la spectacolul aniversar este Irina Ichim. Felicitari. Va multumesc tuturor pentru participare.

castigator zurli 8 ani

S-ar putea să-ți placă și

11 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.