Știri
Leave a comment

Gasca Zurli si “Un parinte mai bun” prezinta turneul national “AM O CASUTA MICA”

Septembrie este luna noilor inceputuri. Primele zile de toamna, primele zile de scoala, dar si inceputul unui minunat proiect al veseliei, al distractiei si al bunei dispozitii. Gasca Zurli si-a propus sa inveseleasca zilele toamnei si sa bucure copiii si parintii din toata tara, cu 30 de spectacole vesele si zurlii, incluse in turneul national “Am o casuta mica”.

Turneul se desfasoara intre 29 septembrie si 30 noiembrie si este parte a unui ambitios proiect social de educatie alternativa, „Priveste si invata”, lansat de Gasca Zurli si „Un parinte mai bun”, in beneficiul copiilor de la Valea Plopului.

Ideea s-a conturat  in vara acestui an, cand Gasca Zurli a sustinut  un spectacol caritabil la Casa de copii din Valea Plopului. Am intalnit acolo sufletele minunate, care au mare nevoie de implicarea noastra si am decis sa continuam schimbarea pozitiva pe care ne-o dorim.

Astfel,  in cele doua luni in care Gasca Zurli le da intalnire copiilor frumosi din tara, echipa Zurli le da intalnire copiilor orfani din Valea Plopului, intr-un  proces de educatie alternativa,  menit sa le dezvolte abilitati noi si sa contribuie la construirea unui caracter de adult sanatos si responsabil.

Impartiti in grupe, cei mici vor invata sa joace teatru, sa danseze si se vor bucura de ateliere speciale de lectura. La finalul celor trei luni de educatie prin joaca, toti copiii vor primi diplome si vor avea ocazia sa performeze ei insisi, ca artisti, in fata unui public adevarat.

Alaturi de noi in acest demers de implicare sociala vor fi vedete, care ii vor sustine pe cei mici in activitatile lor: actori, cantareti, dansatori si cunoscuti oameni de radio si televiziune, prieteni dragi ai Gastii Zurli, gata sa ne sara oricand in ajutor pentru o cauza buna.

Fetita Zurli, Clopotel, Truli, Zdranganel, Yuppy, Tanti Prezentatoarea, Zana Buna si Vrajitoarea Tura-Vura ii asteapta cu drag pe toti copiii si parintii sa cinte, sa danseze si sa se bucure alaturi de ei in: Constanta,  Satu Mare, Deva, Tulcea,  Baia Mare, Arad ,Braila,  Oradea,  Lugoj, Galati,   Bistrita, Resita, Zalau,  Timisoara, Pitesti,  Alba Iulia,  Piatra Neamt, Craiova,  Targu Mures,  Bacau, Slatina,  Cluj Napoca,  Vaslui, Buzau,  Sibiu,  Focsani, Ploiesti,  Medias,  Iasi si Brasov.

29.09 – Targu Mures

30.09 – Brasov

1.10 – Cluj Napoca

2.10 – Sibiu

6.10 – Baia Mare

7.10 – Satu Mare

8.10 – Zalau

Programul complet al spectacolelor si detalii gasiti pe site-ul www.zurli.ro

Zurli - Poster casuta 70x100 FINAL-02

Valea Plopului este o familie cu 400 de membri. Mic sau mare, fiecare gaseste aici un loc sigur si o vorba buna. Este un loc in care rautatea nu isi are casa, iar  invidia si nedreptatea nu se cunosc. Se simte doar, adanc, iubirea. Parintele Tanase, cel care a luat de 20 de ani in grija aceste suflete nevinovate, face eforturi mari pentru ca fiecare sa aiba parte de o viata normala. Parintele a ridicat case, biserici si spatii de munca. Dar a facut si botezuri si nunti copiilor ajunsi oameni la casele lor. A trimis 20 de tineri la facultate, iar copiii lui au rezultate bune la examenele nationale. Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile fara ajutorul oamenilor care sa creada in povestea lor, care sa-i ajute si sa-i sprijine.

Comunicat de presa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree