Gasca ZURLI va invita sa aflati “Intamplari din lumea povestilor”

Duminica 8 februarie de la 11:00 la Palatul Copiilor.

GASCA ZURLI, cel mai mare teatru privat pentru copii din Romania, va asteapta pe 8 februarie, de la ora 11:00, la „Intamplari din lumea povestilor”. Spectacolul va avea loc la Palatul National al Copiilor.

Fetita Zurli, cel mai indragit personaj 100% romanesc, va invata impreuna cu cei mici doua lectii importante: lectia prieteniei si lectia promisiunilor respectate.

Fetitei  Zurli ii place sa se joace, dar cand vine vorba sa puna jucariile la loc, gaseste tot felul de motive si scuze pentru a nu face ordine in lucruri. Ea  cautā diverse siretlicuri pentru a scapa de sarcina ce i se pare atat de dificila. Gaseste cele mai nepotrivite ajutoare: Lupul  din Scufita Rosie si Motanul, din Pinocchio. Ambele  care o invata cum sa ascunda adevarul.

Pentru ca Truli, Clopotel, Zdranganel si Yupi ii sunt prieteni adevarati, ei o vor ajuta pe Fetita Zurli sa isi faca ordine in camera. Tot ei ii vor arata ce placuta poate fi aceasta activitate atunci cand ai prietenii aproape si cand pui suflet in ceea ce faci.

Spectacolul va fi unul in stilul original „zurli”, simplu si usor de inteles pentru  copii. Cantecele din spectacol vor fi vesele si usor de fredonat, coregrafiile ii vor ridica de pe scaun chiar si pe parinti, iar mesajele vor fi cu usurinta retinute si aplicate.

Si pentru ca „Intamplari din lumea povestilor”  este singura reprezentatie cu bilete la casā pe care Gasca Zurli o va avea in Bucuresti pana la inceputul verii, va recomandam sa nu ratati spectacolul de pe 8 februarie.Scenariul si textele cantecelor poarta semnatura creatoarei fenomenului ZURLI, Mirela Retegan.

Cantece sunt orchestrate, compuse si produse de Cornel Sorian.

Distributia: Vero Caliman – Fetita Zurli, Alex Stama – Clopotel, Razvan Marina – Truli, Paul Chichirau – Zdranganel, Alex Tcaci – Yuppi si Mirela Retegan – Tanti Prezentatoarea.

Biletele s-au pus in vanzare la casieria Palatului National al Copiilor ( luni-vineri 12.00-18.00), on-line pe www.eventim.ro, la spectacolele de teatru de la Teatrul de Arta ( Str. Sfantul Stefan, nr. 21, sector 2, sambata si duminica 10.00-13.00) si la sediul Zurli din (Str. Piata Alba Iulia, nr. 5, bl.i4, sc. 1, ap. 57, etaj 12, sector3, 11.00-18.00).

*Costul unui bilet este de 40 lei/ loc (la casieria Palatului National al Copiilor si la sediul Zurli)

* Costul unui bilet este de 45 lei/loc (on-line pe www.eventim.ro).

*Daca tineti copilul in brate platiti un singur bilet.

* Informatii la telefon: 0728.295.872.

Mai multe detalii despre activitatea Gastii Zurli, aici.

Zurli - poster Intamplari din Lumea Povestilor GENERAL 70x100-01

*Despre Zurli

Zurli este cel mai mare teatru privat pentru copii din Romania, un teatru fenomen national care a transformat educatia intr-un spectacol magic al imaginatiei.

El a fost construit pe o nevoie existenta, dorinta creatoarei – Mirela Retegan – de a-i explica fiicei ei lumea din jur intr-un context pozitiv, educativ, dar care sa-i dezvolte imaginatia si sa ii dea incredere in sine. 

Spectacolele sunt despre magia care apare atunci cand li se spune copiilor povestea potrivita sufletului lor.

Comunicat de presa

 

 

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.