Green Monday într-o zi de lucru

„Când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit.”, spune Mahatma Gandhi. Mesajul a venit exact când aveam nevoie de el. Sub el stăteau o grămadă de bunătăți de la Go Veggie. M-am bucurat ca un copil mic la microplantele de floarea soarelui (nu le-am mai încercat până acum) și am făcut ochii mari de uimire la nectarul din flori de cocos. Am înșirat toate produsele pe masă și am început să mă gândesc cum aș putea să le combin astfel încât să iasă trei feluri principale de mâncare și două gustări. Am vorbit apoi cu Irina, mama lui Go Veggie, și am căzut de acord la ce aș putea să fac pentru ca luni să am cu mine la agenție ce să mănânc hrănitor.

Vă zic din experiență că putem avea la noi mâncare pentru întreaga zi și evităm astfel înfometări inutile și mese mult prea bogate caloric seara. În plus, putem alege conștient, cu o zi înainte, cu stomacul plin, ingredientele sănătoase pentru a doua zi. În plus, un plan alimentar strategic și în prealabil construit me ajută să economisim bani și să urmărim reducerile periodice. La GoVeggie, de exemplu, în fiecare luni există produse la reducere. Puteți alege orice vă face cu ochiul.

Dacă ratați lunea, puteți alege promoția 2 +1 gratis.

Așa, acum să revenim la meniu.

Dimineață:

  • Băutură de mei ecologic
  • Fulgi de quinoa
  • Nectar din flori de cocos. E prima oară când gust aces nectar. Este ca o melasă ca texură și foarte dulce. Un dulce parfumat

Gustare: un măr verde

Prânz:

Paste bologneze  cu carne fără carne, sos de roșii și microplante de floarea soarelui. Rețeta o găsiți aici.

Gustare: 2 curmale dulci și cremoase

Seara:

Supă cremă de broccoli cu cremă de nucă de cocos. E delicioasă combinația, vă zic.

Gustarea de după amiază și cina le-am luat acasă. Pe restul, pe la întâlniri, birou și în mașină. Se poate. Totul depinde de noi. De azi îmi propun ca o zi pe săptămână să fie green. Who’s in?

Text: Ana Nicolescu

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.