“Grefuri dulci”, lectura urbana de weekend

Daca te gandesti sa ai un weekend relaxant pe care sa-l dedici, in parte, lecturii, iti recomand cartea Grefuri dulci, scrisa de Dumitru Angelescu. Cand am vazut titlul cartii, m-am gandit ca se refera la barbati, dar de fapt, grefurile dulci apartin femeii. Este o carte cu multe femei si un singur barbat, la inceput. Apoi cu doua, chiar trei femei, si acelasi barbat, pentru ca in final barbatul sa ramana cu o singura femeie. Daca ea este femeia visurilor lui, vei afla citind. Insa te anunt ca nu este o carte ce urmeaza regulile scenariului de film american, nu este o carte pornografica, si de fapt, nu este o carte CU un barbat, ci DESPRE viata si mintea unui barbat.

 

De ce imi place Creatura din carte care nu “iarta” aproape nicio femeie care-i iese in cale? Pentru ca traieste clipa, nu refuza nimic din ce-i ofera viata, pentru ca ii place riscul (uneori prea mult) si il practica nonsalant, pentru ca stie cum sa (nu) iubeasca o femeie, pentru ca stie cum sa transforme abandonul in sansa (criza in oportunitate, cum ar spune manualele), pentru ca respira viata si iubire prin toti porii.

Este o carte care arata ca modelul parental functioneaza, iar cel mai frumos sfat pe care tatal i-l da baiatului inainte de varsta de 8 ani este: “Sa te lasi iubit, mai Creatura, merita!”, lucru pe care uitam adesea sa-l facem pe deplin de cand depasim varsta copilariei.

Comanda aici Grefuri dulci.

Text: Ana Nicolescu

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

  1. Perceptia femeilor despre ele insele – Partea a III-a – Interviu cu Dumitru Angelescu, fost fotograf pentru revista Penthouse, autorul cartii “Fotograf de pasarica si… altele” | Mamica Urbana says:

    […] pasarica… si altele. Din trilogia lui Mitus, eu am citit doar Grefuri dulci, despre care am scris aici. Azi am comandat si Fotograf de pasarica si… altele, aici si sunt tare curioasa ce se ascunde sub […]

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.