Iubirea Urbană
comment 1

“Grefuri dulci”, lectura urbana de weekend

Daca te gandesti sa ai un weekend relaxant pe care sa-l dedici, in parte, lecturii, iti recomand cartea Grefuri dulci, scrisa de Dumitru Angelescu. Cand am vazut titlul cartii, m-am gandit ca se refera la barbati, dar de fapt, grefurile dulci apartin femeii. Este o carte cu multe femei si un singur barbat, la inceput. Apoi cu doua, chiar trei femei, si acelasi barbat, pentru ca in final barbatul sa ramana cu o singura femeie. Daca ea este femeia visurilor lui, vei afla citind. Insa te anunt ca nu este o carte ce urmeaza regulile scenariului de film american, nu este o carte pornografica, si de fapt, nu este o carte CU un barbat, ci DESPRE viata si mintea unui barbat.

 

De ce imi place Creatura din carte care nu “iarta” aproape nicio femeie care-i iese in cale? Pentru ca traieste clipa, nu refuza nimic din ce-i ofera viata, pentru ca ii place riscul (uneori prea mult) si il practica nonsalant, pentru ca stie cum sa (nu) iubeasca o femeie, pentru ca stie cum sa transforme abandonul in sansa (criza in oportunitate, cum ar spune manualele), pentru ca respira viata si iubire prin toti porii.

Este o carte care arata ca modelul parental functioneaza, iar cel mai frumos sfat pe care tatal i-l da baiatului inainte de varsta de 8 ani este: “Sa te lasi iubit, mai Creatura, merita!”, lucru pe care uitam adesea sa-l facem pe deplin de cand depasim varsta copilariei.

Comanda aici Grefuri dulci.

Text: Ana Nicolescu

1 Comment

  1. Pingback: Perceptia femeilor despre ele insele – Partea a III-a – Interviu cu Dumitru Angelescu, fost fotograf pentru revista Penthouse, autorul cartii “Fotograf de pasarica si… altele” | Mamica Urbana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree