Uncategorized
Leave a comment

Grup de dezvoltare parentala – Happy Minds, 11 Mai 2013

Ai copii cu care iti doresti o relatie matura si asumata ? Esti parinte? Iti doresti sa devii? Stii ce fel de parinte esti? Iti doresti sa fii un parinte mai informat, de ajutor copilul tau? Iti doresti o relatie confortabila si responsabila parinte-copil? Daca ai raspuns macar la o intrebare “ DA!” atunci trebuie sa ne intalnim!

Schimbarile valorilor culturale determina o noua traditie in cresterea copiilor, bazata pe recunoasterea egalitatii sociale dintre parinte si copil si pe respectul reciproc.

Veti afla:

– Ce trebuie sa stie parintii ca pot sa faca si ce nu trebuie sa faca in relatia cu copiii, in mod special in momentele de conflict si dezordine.

– Generalitati teoretice si informatie practica atat despre metode efective cat si despre psihologia copilului. Parintii trebuie sa stie cum sa-si motiveze copiii sa coopereze, sa functioneze, sa respecte ordinea si sa-si asume partea lor de responsabilitate. Aceasta nevoie de a intelege motivatia copilului este una din conditiile de baza pentru o noua abordare a copilului.

Studiile de caz si dezbaterile pe acesta tema vor fi sustinute de psiholog clinician Yolanda Cretescu.

Te invitam la Grupul de dezvoltare parentala – “Cum castigam cooperarea si respectul copilului in mod democratic”, pe data de 11 Mai 2013, la Centrul vocational Happy Minds, Str Gladiolelor nr 17, sector 4, Zona Unirii. Costul unei sedinte este 100 lei. O sedinta dureaza 4 ore ( 2 ore teorie + 2 ore practica). Numar de sedinte recomandate: 14.

Inscrierile se fac telefonic la numerele:  021 337 22 48 sau 0726 666 266 si pe email: contact@happyminds.ro

542530_401636266552149_1044265924_n

Despre Happy Minds

Centrul Vocational Happy Minds este un spatiu privilegiat, flexibil, cu o dinamica proprie, in care copiii beneficiaza de programe complexe de Holiday School, de ateliere de creativitate, de Weekend School si Scoala de limbi straine, de After-School, de ateliere de dezvoltare vocationala, de tabere, petreceri si excursii pentru copii. Mai multe detalii despre noi gasiti atat pe site-ul www.happyminds.ro cat si pe pagina de Facebook sau de Twitter.

 

Comunicat de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree