Știri
Leave a comment

Gulere de primavara – vara 2, la Proiect13

Atelier de gulerase de ocazie si nu numai

Creative Arts organizeaza duminica, 12 mai a.c., incepand cu ora 13:00, la Caffé D`Arthé (Bucuresti, Str. Popa Nan, nr. 7) un atelier de creat gulerase personalizate. Atelierul de Gulere de primavara este la a doua editie in cadrul Proiect13 si se va desfasura la fel ca primul atelier. Cursantele vor invata cum sa scoata din context gulerul si sa il personalizeze in concordanta cu stilul vestimentar abordat.

„Gulere de primavara-vara 2” reprezinta cel de-al unsprezecelea atelier din platforma de creativitate numita Proiect13 care cuprinde 13 ateliere pe teme legate de moda si stil de viata, organizate in perioada toamna 2012 – primavara 2013.

Atelierul se adreseaza persoanelor care vor sa invete cum sa reinventeze o tinuta sau isi doresc sa descopere modalitatea prin care pot aduce un plus de stil si culoare tinutelor de zi cu zi.

Participantele vor putea realiza un guler detasabil care va fi accesorizat cu dantela, perle, margele, nasturi sau paiete, in funtie de stilul pe care fiecare participanta doreste sa il adopte. Astfel rezultatul final poate fi un guleras victorian cu dantela si camee, unul jucaus decorat cu nasturi colorati, unul clasic monocrom sau unul punk impodobit cu tinte.

Fiecarei participante ii sunt puse la dispozitie materialele necesare realizarii si accesorizarii gulerasului (baza textila, sistem de prindere, decoratiuni).

Atelierul este sustinut de Anca Spiridon, trainer de accesorii si accesorizare in cadrul Creative Arts si designer In a State.

Anca Spiridon, trainer Creative Arts: „Vom crea inca o data gulerase personalizate in functie de dorintele participantelor Am hotarat sa reluam “Gulere de primavara-vara” pentru ca primul atelier a fost un adevarat succes si pentru ca au fost persoane care si-au dorit foarte mult sa participe si nu au avut ocazia la editia precedenta.”

Costul atelierului este de 50 RON si include voucherul de 10 RON din partea Caffe D’Arthe. „Campania din inima pentru o inima” va primi cate 10 RON din pretul fiecarui bilet achitat de participante.

Durata cursului: intre 2 si 4 ore, in functie de modelele alese de fiecare participant.

Inscrierea se poate face, intre orele 10:00 si 20:00, prin e-mail: anca@creativearts.ro sau la telefon: 0721.321.890. Data limita de inscriere: 12.05.2013, ora 10:00, in limita locurilor disponibile.

Mai multe informatii despre atelierele Proiect13 puteti afla accesand pagina de Facebook: http://www.facebook.com/Proiect13

Proiect 13_gulerase de vara

Comunicat de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree