Știri
Leave a comment

Gulere de primavara – vara la Proiect 13

Atelier de gulerase de ocazie si nu numai

Creative Arts organizeaza duminica, 17 martie a.c., incepand cu ora 13:00, la Caffé D`Arthé (Bucuresti, Str. Popa Nan, nr. 7) un atelier de creat gulerase personalizate. Cursantele vor invata cum sa scoata din context un accesoriu (gulerul) si sa il personalizeze conferindu-i independenta, schimband astfel, complet, aspectul tinutelor.

„Gulere de primavara-vara” reprezinta cel de-al optulea atelier din platforma de creativitate numita Proiect13 care cuprinde 13 ateliere pe teme legate de moda si stil de viata, organizate in perioada toamna 2012 – primavara 2013.

Atelierul se adreseaza persoanelor care vor sa invete cum sa reinventeze o tinuta sau isi doresc sa descopere modalitatea prin care pot aduce un plus de stil si culoare tinutelor de zi cu zi.

Participantele vor putea realiza un guler detasabil care va fi accesorizat cu dantela, perle, margele, nasturi sau paiete, in funtie de stilul pe care fiecare participanta doreste sa il adopte. Astfel rezultatul final poate fi un guleras victorian cu dantela si camee, unul jucaus decorat cu nasturi colorati, unul clasic monocrom sau unul punk impodobit cu tinte.

Fiecarei participante ii sunt puse la dispozitie materialele necesare realizarii si accesorizarii gulerasului (baza textila, sistem de prindere, decoratiuni).

Atelierul este sustinut de Anca Spiridon, trainer de accesorii si accesorizare in cadrul Creative Arts si designer In a State.

Anca Spiridon, trainer Creative Arts: „In ceea ce priveste accesoriile, regula este ca nu exista nici o regula. Un accesoriu este ceva mult mai subtil si mai personal decat o tinuta pe care o putem imprumuta de pe catwalk sau dintr-o vitrina, fara sa ne-o asumam neaparat; un accesoriu trebuie sa ne apartina, sa ne reprezinte si sa ne insumeze in toata complexitatea noastra. Cineva spunea odata ca nu avem un suflet ci suntem un suflet. Avem un trup si, as putea adauga, ne purtam sufletul pe dinafara prin toate aceste manifestari marunte sau statement.”

Costul atelierului este de 40 RON si include voucherul de 10 RON din partea Caffe D’Arthe. „Campania din inima pentru o inima” va primi cate 10 RON din pretul fiecarui bilet achitat de participante.

Durata cursului: intre 2 si 4 ore, in functie de modelele alese de fiecare participant.

Inscrierea se poate face, intre orele 10:00 si 20:00, prin e-mail: anca@creativearts.ro sau la telefon: 0721.321.890. Data limita de inscriere: 17.03.2013, ora 10:00.

Mai multe informatii despre atelierele Proiect13 puteti afla accesand pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Proiect13

Afis gulere primavara-vara_17martie_m

Despre PROIECT13

Proiect13 (sustinut de Creative Arts) reuneste 13 ateliere pe teme legate de moda si stil de viata, care vor fi organizate bilunar, incepand din 15 septembrie 2012, la ceainaria Caffé D`Arthé.

 Despre Creative Arts:

Creative Arts este un centru de cultivare a creativitatii, creat in scopul descoperirii si dezvoltarii potentialului creativ care se afla in fiecare dintre noi, fie ca suntem copii sau adulti. Creative Arts realizeaza o gama larga de ateliere, pentru toate varstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei. Astfel, pasionatii de arte frumoase vor putea studia, sub coordonarea specialistilor, notiuni teoretice si practice de: pictura si mozaic, croitorie, design textil, arta foto si retouching fotografie de moda, ceramica si modelaj, design interior, reciclare creativa, creatie de bijuterii si alte accesorii, muzica,  actorie/improvizatie  si stand-up comedy.

Comunicat de presa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree