Iconic Christmas – salon de cadouri fine la Iconic Food Wine & Design

15 – 16 decembrie 2012, Aleea Alexandru 7

 In weekendul 15 – 16 decembrie are loc la Iconic Food Wine & Design evenimentul Iconic Christmas, salon de cadouri fine.

La Iconic, design store si restaurant situat in Aleea Alexandru 7, vizitatorii vor gasi surprize dulci, produse gourmet, vinuri noi, accesorii, decoratiuni de Craciun, obiecte de design iconice semnate de creatori celebri si multe idei de cadouri speciale.

In cadrul salonului de cadouri, seara de sambata, 15 decembrie va fi una speciala, cu degustari de vinuri, muzica si o atmosfera de sarbatoare. Tineri muzicieni, bursieri ai Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei vor interpreta la pian, vioara si voce, o serie de piese de muzica clasica dedicate Craciunului.

Produsele cu care vizitatorii isi vor putea umple cosurile primite la intrarea in locatie sunt oferite de partenerii evenimentului: ciocolata, dulciuri, panettone de la Neuhaus si Venchi; dulceturi de la Les Saveurs d’Yveline; macarons, cupcakes si ciocolata de la Macarons Madame Lucie; vinuri de la Domeniul Coroanei Segarcea; delicatese de la Valette; tehnologie Bang & Olufsen si Brion Vega; portelan Rosenthal de la My House, accesorii de Sonia Argint, bijuterii de la Giulia Nahmany, portelan pictat manual semnat Una ca Luna, decoratiuni de Craciun de la Class Living, carti frumoase de la Baroque Books; aranjamente florale de la Urban Flowers, ceramica de la Jars Ceramistes, Mongolfier, Driade, Richard Ginori, Iittala, Ferm Living, Fornasetti & Bittosi Ceramiche, Areaware; piese de design de la Edra, Floss, Ingo Maurer, Pallucco, Alivar, Molteni &C, Flexform, Ivano Redaelli, Natuzzi, Flou.

 

Program eveniment:

Salonul de cadouri va fi deschis sambata 15 decembrie orele 11.00 19.00 si duminica 16 decembrie de la 11.00 la 17.00. Intrarea este libera.

Despre Iconic FoodWine&Design

Iconic FoodWine&Design este un concept store dedicat iubitorilor de design si un spatiu ideal pentru organizarea de evenimente in jurul artelor frumoase. Situat intr-o vila eleganta din Aleea Alexandru 7, Iconic adaposteste un restaurant, un wine bar cu vinuri de colectie si un showroom cu obiecte de design si piese de mobilier spectaculoase. Este cadrul perfect pentru un mic dejun sanatos, un pranz relaxant, o cina insotita de un vin bun, un afterhours cu prietenii. Iconic poarta amprenta de stil a amfitrioanei Camelia Sucu si este o destinatie in sine pentru cei care se simt bine inconjurati de frumos.

 Comunicat de presa

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.