Știri
Leave a comment

Iepurasul Kids Club s-a pierdut de prietenii sai!

O intalnire de urgenta a membrilor Baneasa Kids Club va avea loc sambata, 7 aprilie. Motivul este unul extrem de serios: in timp ce dansa si topaia de colo-colo, Iepurasul Kids Club s-a pierdut de ceilalti iepurasi. Astfel, toti copiii ce fac parte din club sunt asteptati sa il ajute pe Iepuras sa isi regaseasca amicii.

Timp de doua ore, incepand cu ora 11:00, membrii vor strabate itinerarii complexe si probe complicate, vor decora oua si vor asista la numere de magie toate acestea pentru a-i descoperi pe prietenii iepurasi. Pentru a participa la eveniment este nevoie de o confirmare, iar aceasta poate fi facuta pe siteul: www.baneasakidsclub.ro. Mai multe informatii despre club, despre evenimentele si concursurile organizate, alaturi de fotografiile de la intalniri, puteti gasi oricand pe site.

In  prima sambata din fiecare luna copiii cu varste intre 4 – 10 ani inscrisi in club isi dau intalnire pentru a participa la diverse activitati interesante, ateliere si petreceri. Inscrierea in Baneasa Kids Club este gratuita si foarte simpla. Este suficient sa completati formularul disponibil atat la birourile de informatii din Baneasa Shopping City, cat si online, pe www.baneasakidsclub.ro.

 Comunicat de presa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *