Știri
Leave a comment

In Bloom la PROIECT13 – Atelier de flori textile

Creative Arts (www.creativearts.ro) organizeaza duminică, 31 martie a.c., începând cu ora 13:00, la Caffé D`Arthé (Bucureşti, Str. Popa Nan, nr. 7) un atelier de flori textile. Folosind orice bucată de material textil veţi putea realiza accesorii spectaculoase care vor scoate din anonimat orice ţinută.

In Bloom reprezintă cel de-al nouălea atelier din platforma de creativitate numită Proiect13 care cuprinde 13 ateliere pe teme legate de modă şi stil de viaţă, organizate în perioada toamnă 2012-primăvară 2013.

Prin acest atelier ne dorim să aducem alături de noi persoanele care îşi doresc să adauge un strop de creativitate în orice ţinută cu ajutorul accesoriilor.

În cadrul acestui atelier vom experimenta trei modele de flori textile din diferite tipuri de material, toate acestea fiind realizate din bucăţi rămase de la confecţionarea de haine.

Folosindu-ne creativitatea, vom transforma resturi şi petice în broşe, clame şi accesorii care vor schimba aspectul oricărei rochii, cămăşi, hăinuţe sau pălării.

Fiecare participant la curs va avea la dispoziţie materialele necesare (bucăţi de material textile, ace de broşă, cleştişori de păr, accesorii decorative) necesare pentru realizarea a cinci flori textile.

La finalul atelierului fiecare participantă își va lua acasă accesoriile realizate.

Atelierul este susţinut de Anca Spiridon, trainer de accesorii şi accesorizare în cadrul Creative Arts, stilist de accesorii şi designerul In a State (FB: https://www.facebook.com/MyAccessorizedSoul), care a realizat două colecţii pentru brandul Wonderlolita by Maria Simion.

 

Workshop-ul organizat de Creative Arts se va desfăşura în atmosferă boemă, specifică ceainăriei Caffé D`Arthé. Toţi participanţii se vor delecta cu ceaiuri, cocktail-uri nonalcoolice, sortimente variate de ciocolată caldă numai bună pentru sezonul rece, cu dulciuri și dulceţuri homemade delicioase.

Costul atelierului „In Bloom” este de 40 de lei.

Acest cost include toate materialele şi accesoriile folosite de participanţi şi un voucher de 10 lei  pentru bunătățile ceainăriei. Vârsta recomandată pentru participanţi: între 12 şi 80 de ani.

De asemenea, înca 10 lei din costul atelierului vor fi donaţi campaniei ‘Din inimă pentru o inimă – Cezar Iulian Marin (http://inimaluicezar.blogspot.ro/), campanie desfăşurată pe toată durata lunii martie la Caffé D`Arthé.

Durata cursului: 2 ore.

Înscrierea se poate face, între orele 10:00 şi 20:00, prin e-mail: anca@creativearts.ro sau la telefon: 0721.321.890. Data limită de înscriere: 31.03.2013, ora 10:00, în limita locurilor disponibile.

Mai multe informaţii despre atelierele Proiect13 puteţi afla accesând pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Proiect13

 

Despre PROIECT13

Proiect13 (susţinut de Creative Arts) reuneşte 13 ateliere pe teme legate de modă şi stil de viaţa, care vor fi organizate bilunar, începând din 15 septembrie 2012, la ceainăria Caffé D`Arthé.

Despre Creative Arts:

Creative Arts este un centru de cultivare a creativităţii, creat în scopul descoperirii şi dezvoltării potenţialului creativ care se află în fiecare dintre noi, fie că suntem copii sau adulţi. Creative Arts realizează o gama largă de ateliere, pentru toate vârstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei. Astfel, pasionaţii de arte frumoase vor putea studia, sub coordonarea specialiştilor, noţiuni teoretice şi practice de: pictură şi mozaic, croitorie, design textil, artă foto şi retouching fotografie de modă, ceramică şi modelaj, design interior, reciclare creativă, creaţie de bijuterii şi alte accesorii, muzică,  actorie/improvizaţie  şi stand-up comedy.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree