Giulia lanseaza noul ei videoclip!

Giulia lanseaza videoclipul piesei “Vorbe Goale”, piesa ce marcheaza relansarea ei ca artist solo. Cantareata a filmat videoclipul insarcinata in luna a 9-a si a optat pentru un look cat se poate de natural. Rezultatul este un videoclip curat si total diferit fata de materialele lansate pana in prezent.

Videoclipul a fost regizat de catre Gabriel Huiban care in acelasi timp este si producator muzical, dar si managerul Giuliei. Locatia in care s-au desfasurat cele doua zile de filmari a fost chiar studioul Gala Records, casa de discuri a artistei. Versiunea originala a piesei s-a bucurat de succes inca de la momentul lansarii, dar artista a decis ca de videoclip va beneficia versiunea lenta, denumita de catre fanii Giuliei balada Vorbe Goale.

 

 

” Piesa mi-a placut din primul moment si cred ca mi se potriveste perfect! Ne-am dorit foarte tare as atragem atentia si mai mult asupra versurilor, care au o sensibilitate aparte si asa s-a nascut versiunea lenta. Cred ca avem nevoie de versuri in limba romana si avem nevoie de muzica care sa ne inspire. Mereu am vrut ca oamenii sa se regaseasca in piesele mele si sa le ramana la suflet!” a declarat Giulia
Single-ul “Vorbe Goale” a fost lansat la finalul anului trecut si s-a bucurat de succes atat in tara, dar si peste hotare. Artista a ajuns din nou in varful clasamentelor si de data aceasta si are de gand sa lanseze si versiunea in limba engleza pentru piata internationala.  Artista pregateste pentru fanii de pe Facebook un concert unplugged.

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.