Intamplari din lumea povestilor, de Mirela Retegan

Duminica, 30 martie, ora 11.00, Palatul National al Copiilor

 GASCA ZURLI prezinta un nou spectacol original. Intamplari din lumea povestilor este un spectacol in acelasi stil “zurli”:  interactiv, plin de energie, culoare, cantece antrenante si multa veselie. Povestea este o lectie despre prietenie si despre ce inseamna sa iti respecti promisiunile facute.

Fetitei  Zurli ii place sa se joace, dar cand vine vorba sa puna jucariile la loc, gaseste tot felul de motive si scuze. Fetita incepe sa caute tot felul de siretlicuri, care sa o ajute sa scape de sarcina care i se pare atat de dificila. In ajutor ii vin Lupul si Motanul, care o invata cum sa ascunda adevarul si o pacalesc.

Ca niste prieteni adevarati, Truli, Clopotel, Zdranganel si Yupi o ajuta pe Fetita Zurli sa isi faca ordine in camera si ii arata ce placuta poate fi aceasta activitate, atunci cand ai prietenii aproape si faci ceva din tot sufletul.

Spectacolul este simplu si usor de inteles pentru  copii, cantecele sunt vesele si usor de fredonat, coregrafiile ii vor ridica de pe scaun chiar si pe parinti, iar mesajele vor fi cu usurinta retinute si aplicate.

Scenariul original si textele cantecelor Mirela Retegan

Cantece orchestrate, compuse si produse de Cornel Sorian

Distributia: Vero Caliman– Fetita Zurli, Alex Stama – Clopotel, Gabi Plopan – Zana Buna, Razvan Marina – Truli, Marius Petrescu – Zdranganel, Alex Tcaci– Yuppi si Mirela Retegan – Tanti Prezentatoarea.

IDLP Afis general

Bilete s-au pus in vanzare la casieria PALATULUI NATIONAL AL COPIILOR   si on-line pe www.eventim.ro

Biletele se pot cumpara si la spectacolele  de  la Puzzle Café (Calea Victoriei 155, bloc D1) in intervalul orar 10.00-12.00.

Informatii la tel: 0728.295.872.
Costul unui bilet este de 40 lei de persoana.

Comunicat de presa

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.