Intoarcerea la scoala, inceputul unei noi pasiuni pentru copilul tau

Balet sau street dance?  Arte martiale sau echitatie? In fiecare an, parintii se confrunta cu multe intrebari in incercarea de a ghida cat mai bine activitatea extracuriculara a copilului lor. Baneasa Shopping City si Feeria ii invita pe acestia impreuna cu copiii lor intre 7 si 16 septembrie sa descopere cele mai interesante programe after-school.

 Timp de zece zile, intre 7 si 16 septembrie, copiii se vor bucura de activitati interactive desfasurate in zone dedicate din  Baneasa Shopping City si Feeria, in timp ce parintii vor putea obtine de la cluburile participante toate informatiile necesare dezvoltarii unui program after-school complet si pe placul copilului lor.

Una dintre surprizele pregatite pentru copii in perioada 13-16 septembrie este zona de echitatie, amenajata in parcarea Baneasa Shopping City in colaborare cu reprezentantii clubului Equestria (www.equestria.ro). Antrenorii ii vor ghida in universul de poveste al cailor, dezvaluindu-le pas cu pas experienta echitatiei

In interior, vizitatorii vor descoperi noi zone dedicate activitatilor extracuriculare:

 •  Zona IQ, dedicata inteligentei, va fi gazduita de Cristian Leana, specialistul in cubul Rubik care a uimit publicul la Romanii au Talent, alaturi de reprezentantii SpeedCubing (www.speedcubing.ro), singura comunitate a pasionatilor de cub Rubik din tara noastra. Acestia vor face demonstratii uimitoare, asigurand totodata si indrumarea micutilor care vor sa afle mai multe despre tehnicile de rezolvare.
 •  Artele martiale, recunoscute pentru disciplina pe care o impun, beneficiaza de propriul spatiu de desfasurare. Reprezentantii clubului Bushido Taekwando (www.bushido.ro) vor face show-uri demonstrative pentru cei prezenti si vor initia doritoritorii in primul curs de arte martiale.
 •  Pictura, origami si desen sunt activitatile pregatite cu atentie de clubul Myka Kids in Art Zone.
 •  In zona de dans, profesionistii de la Moty Dance School ii asteapta pe toti cei talentati pentru a descoperi stilul care li se potriveste.  Street dance, vals, latino sunt doar cateva dintre dansurile ce vor putea fi explorate.  Pentru week-end Moty Dance School a pregatit show-uri demonstrative si coregrafii speciale foarte usor de invatat.
 • Micutii cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani sunt asteptati in Feeria in Zona de jocuri interactive. X si 0 si Bazele Stiintei sunt doar cateva dintre activitatile pregatite pentru ei.

Programul special se va desfasura in timpul saptamanii, in intervalul 18:00-20:00 si in weekend intre orele 13:00 si 20:00, in toate zonele dedicate intoarcerii copiilor la scoala. Pentru mai multe detalii vizitati www.baneasashoppingcity.ro si facebook.com/BaneasaShoppingCity.

 

Comunicat de presa

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

 1. Mi se pare grozav ceea ce fac cei de la Baneasa Shopping City. Inteleg ca reclama este fundamentala dar combinata cu evenimente educative si interesante poate deveni o arma extrem de puternica.
  Imi place malll-ul asta pentru ca tot timpul gasesc chestii faine, evenimente atractive, nu se plafoneaza 🙂
  Bravo lor!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

 • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.