Jeans4Dreams, Simona Halep își donează blugii în scop caritabil

Jeans4Dreams este proiectul care pune blugii în circuitul visurilor. Donând o pereche de blugi, personalități din toată lumea susțin visul și eforturile fundației “Copii în Dificultate” de a oferi îngrijire medicală specializată, afecțiune și speranță copiilor cu afecțiuni neurologice severe, cu risc major de abandon, sau celor cu boli grave în faze terminale.

Până în acest moment s-au alăturat campaniei, donând blugi sau trimițând mesaje de susținere, Simona Halep, Neagu Djuvara, ambasadorul UK, Dumitru Prunariu, Gheorghe Hagi, Marcel Iureș, Ivan Patzaichin, Nana Falemi, Blasco Giurato, Jacqueline Bisset, Roberto Benigni, Florin Chilian și alții.

Mâine la lansare vor fi proiecții 3D cu primele mesaje de susținere, se va lansa imnul campaniei, cântat de Alesia Tofan și se va lansa evident oficial campania.

Poveștile din centrele CID sunt atât de frumoase și, în același timp, tare triste, dar și blugii celebri au povești care mai de care mai frumoase.

Unul din principalele obiective ale campaniei Jeans4Dreams îl reprezintă creșterea gradului de conștientizare al publicului cu privire la îngrijirea specifică a copiilor cu sindroame genetice grave sau boli neurologice cronice. În acest sens, ne dorim să îmbunătățim legislația în vigoare, prin identificarea unui set specific de drepturi pentru acești copii, dar și standarde aplicabile celor implicați în îngrijirea lor, pentru ca această categorie să poată fi definită ca și categorie aparte în spectrul larg al copiilor cu dizabilități, în legislația primară și secundară.

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.