John Hunter, creatorul Jocului Păcii Mondiale, susține o conferință și un masterclass la București

jocul-pacii-mondiale

Vi s-a întâmplat vreodată să vă întrebați ce fel de lume le lăsăm copiilor noștri? Ei bine, John Hunter, expert în teoria inteligențelor multiple, și-a pus această întrebare și apoi a creat Jocul Păcii Mondiale. Premisa de la care a pornit Hunter cu acest joc a fost aceea de a cere scuze copiilor pentru felul dezastruos în care adulții lasă lumea în urma lor și de a-i ajuta pe aceștia să înțeleagă că ei, copiii, pot să aducă o schimbare majoră pozitivă.

Metoda de predare a lui John Hunter, care este și tată, dar și profesor, constă în predarea unor experiențe și nu teorii. Prin experiențele oferite, copiii își dezvoltă inteligența emoțională, adaptabilitatea și capacitatea de rezolvare a problemelor reale, aspecte pozitive pe care dorim să le cultivăm cât mai devreme posibil. Pe lângă dezvoltarea gândirii, elevii învață soluționarea problemelor, lucrul în echipă și își cresc încrederea de sine. Prin jocul său, John Hunter a fost consultat cu echipa lui de copii de către Casa Alba și Pentagon, asupra felului în care aceștia văd posibilitatea rezolvării unor probleme mondiale de mediu, crize sociale și politice.

Școala Internationala Verita îl aduce in Romania pe John Hunter, pe 26 septembrie 2017

Aflat în turneu european, Hunter va vorbi într-o conferință pentru părinți, cadre didactice și psihologi pe 26 septembrie la Hotelul Sheraton, de la ora 17.00, apoi va juca timp de 5 zile The World Peace Game cu elevii Școlii Internaționale Verita în cadrul unui Masterclass la care vor asista 30 de profesori din toata lumea, viitori facilitatori ai jocului.

Iată ce spune John

Cum ajung la conferință?

Costul unui bilet la conferința din 26 septembrie este de 99,99 Lei. Biletele pentru participarea la conferință pot fi achizitionate de aici. Accesul la conferință este deschis publicului larg (părinți, educatori, psihologi, persoanele interesate de educația și dezvoltarea copiilor).

Accesul la Masterclass este permis exclusiv persoanelor care pot face dovada implicării în educație și dezvoltarea copiilor (educatori și profesioniști în educațiea și dezvoltarea personală a copiilor). Biletele pentru Masterclassul ce urmează să se desfășoare între 27 septembrie și 1 octombrie SUNT EPUIZATE. Mai multe detalii pe http://www.veritaschool.ro/.

Eu voi fi acolo pe 26 septembrie. Cine mai vine?

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.