La Antipa, in spatele usilor inchise: „Viata pe zece picioare”


 Muzeul National de Istorie Naturala ”Grigore Antipa” invita publicul sambata, 26 Mai, incepand cu orele 11.00, la o noua intalnire din cadrul programului „La Antipa, in spatele usilor inchise”.

 

Impreuna cu Ana-Maria Petrescu vom afla cum decurge viata atunci cand esti creveta sau crab, adica decapod, adica un nevertebrat cu zece picioare. Despre organele si comportamentul care le-au asigurat succesul in evolutie, despre felul in care este alcatuit corpul acestor nevertebrate acvatice, despre regimul de hrana al decapodelor, despre inmultirea crevetelor si a racilor si mediul lor natural de viata vom afla de la un tanar specialist, Ana-Maria Petrescu – care se specializeaza in studiul acestor animale.

 

Programarea pentru conferinta „Viata pe zece picioare” se face numai pe adresa de e-mail maria.bezede@antipa.ro, in limita a 50 de locuri.

 

Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi si studenti – 5 lei, pensionari – 10 lei, adulti – 20 de lei.

 

Comunicat de presa

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.