Știri
Leave a comment

La Citim in iarba, bucuria lecturii a alungat norii

Peste 400 de copii, insotiti de parinti sau bunici, au fost cu noi duminica, 28 septembrie, la Citim in iarba,  in Parcul Herastrau.

„Am avut lectura in aer liber, ateliere de teatru si pictura cu Step by Step si Gradinita Bambi, schimb de carti cu www.bookblog.ro , Teatrul Zurli, biblioteca in aer liber de la Editura Litera.” spune Laura Ivancioiu din partea Deci se poate, organizatorul evenimentului.

Participantii au primit sute de cadouri frumoase de la sponsorii Banca Romaneasca si Orange, dar si de la parteneri: La Roche-Posay, Tymbark, Optiblu, LabormedAlvogen si Litera.

citim in iarba 28 sept

alba ca zapada

 

Parteneri media: 24 Fun, Bebelu, Femeia de azi, Ioana, Ring, Tango, www.121.ro, www.biancapoptean.ro, www.blogulmameiincepatoare.wordpress.com, www.clubulbebelusilor.ro, www.cojocarii.ro, www.copiisimamici.ro, www.copilul.ro, www.egirl.ro, www.eva.ro, www.femeia.ro, www.gradinite.com, www.gradinitebucuresti.ro, www.gratuitor.ro, www.mami.ro, www.mamicaurbana.ro, www.meandmymonkies.ro, www.meseriadeparinte.ro, www.qbebe.ro, www.sfatulparintilor.rowww.smartandhappychild.ro, www.suete.ro.

Comunicat de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree