Inspir și expir
comments 5

Lansare de carte „Gloria și unicornul magic”. Idee de cadou pentru Crăciun

Încă de anul trecut, dinaintea lansării audiobook-ului „Gloria și unicornul magic” visam cum în fiecare toamnă târzie vom lansa câte un proiect cu Gloria: cartea, unicornul, păpușa… Pentru că mi-am pus dorința cu tot sufletul, pe 8 decembrie de la ora 18.00, vă aștept în Park Lake, la lansarea cărții „Gloria și unicornul magic”.

Voi fi împreună cu toate autoarele cărții: Laura Frunză, Miruna Mărgărit, Monica Popescu, Tily Niculae și cu ilustratoarea Ema Stanca-Macovei, care se află la primul său proiect grafic.

Drumul către publicarea unei cărți nu a fost ușor. Am primit multe refuzuri, am reconfigurat strategia, dar cu fiecare refuz m-am ambiționat și mai mult. Până când într-o zi am primit răspunsul pozitiv din partea editurii Didactica Publishing House. Inima aproape că mi-a plesnit de bucurie și am crezut că greul trecuse. Ei bine, greul de abia începea. Am lucrat la foc continuu pentru grafică, text suplimentar, contracte.

Am stat cu sufletul la gură că nu va fi gata până la târgul de carte, Gaudeamus. Și nu a fost. Am crezut că vom pierde trenul anul acesta. Însă nu. Cartea a ieșit ieri din tipar. Și sunt extrem de nerăbdătoare să ajungă în mâinile copiilor voștri.

Este o poveste terapeutică despre rivalitățile dintre frați. De fapt, este despre Gloria care crede că a pierdut dragostea părinților ei atunci când fratele mai mic s-a născut. Ea se hotărăște să pornească într-o aventură din care atât ea, cât și părinții ei au de învățat. La fel și noi, ca cititori și mai ales ca părinți de doi sau mai mulți copii. Iată câteva pagini din carte.

Așa cum anul trecut acțiunea a avut și o componentă caritabilă, și anul acesta un anumit procent din vânzări va merge către Asociația Unu și Unu, singura asociație de părinți din Romania care luptă pentru drepturile copiilor născuți prematur și ale părinților lor.

Vă așteptăm cu mare drag și cu multe emoții, joi, 8 decembrie, ora 18.00, la Park Lake. Vom avea ateliere pentru copii, vom face fotografii și vom avea o tombolă cu premii. Nu pot să vă dezvălui mai mult. Vă aștept cu inima deschisă pentru fapte bune și povești vindecătoare. #OameniiSuntMagia. Le mulțumim oamenilor și brand-urilor care cred în povestea noastră și o susțin Meli Melo, Yves Rocher, Cătălin Nastase Photography, Cristina Nichitus Photography, Aqua Carpatica, Studio Magique-cabina foto, Starbucks, Blu Party, Livrez fericire, Celebook.

Gloria și unicornul magic este un proiect Parenting PR, susținut de Itsy Bitsy FM.

Pentru comenzi, vă invit aici, pe site-ul editurii Didactica Publishing House.

Text: Ana Nicolescu

 

5 Comments

  1. Pingback: Lansare de carte "Gloria si unicornul magic" - Drumul vietii

  2. Pingback: Cristina Otel | #18 Inspiratia saptamanii (26 nov - 2 dec, 2016) | Cristina Otel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree