Itsy Bitsy m-a premiat ca Liderul anului în Social Media

Social Media. Ce este Social Media?, a întrebat un copil la Digital Parents Talks. Sigur că aș putea da o definiție de dicționar, însă aleg să vă spun ce înseamnă pentru mine Social Media și ce valoare aduce în munca mea. Dintre toate canalele de socializare, cel mai frecvent folosesc Facebook. Aici am cont personal, pagină pentru blog și tot aici am creat cea mai frumoasă comunitate de bloggeri părinți. Sunt aproape 500 de bloggeri din toată țara și prin comunitatea Digital Parents Talks, îi ajut să colaboreze mai ușor, astfel încât să realizeze proiecte folositoare pentru părinți și copii.

Am cont pe Instagram, dar nu îl folosesc frecvent, conștient, cu sau fără scop. Activitatea mea profesională este pe LinkedIn, iar câteva video-uri despre parenting sunt pe canalul de Youtube, Mămica Urbană. Pe alte rețele de socializare nu mă găsiți.

Ce am construit în Social Media?

Pentru mine este suficient să fiu activă, să am o activitate susținută și bine motivată pe una dintre rețelele de socializare. Pe toate nu le pot duce. Ar însemna să stau doar în online sau să externalizez acest serviciu. Nu mi-o doresc pe niciuna. Așa că mă axez pe Facebook. Care sunt beneficiile pe care mi le-a adus acest canal de comunicare:

  • M-am făcut cunoscută
  • Mi-am promovat munca de pe blog
  • Am cunoscut oameni noi
  • Mi-am descoperit colegi din școală, altfel de cum îi știam și de cum mă știau
  • Am scurtat distanțele, orele, barierele de comunicare
  • Am reușit să adun în jurul meu oameni care au preocupări asemănătoare
  • Aflu nevoi, dorințe, reușite ale unor oameni care au încredere să se dezvăluie în comunitatea Digital Parents Talks
  • Am creat un cadru de învățare, susținere și conectare prin comunitatea de bloggeri părinți
  • Am dus comunitatea online în offline prin workshop-urile de învățare pentru bloggerii părinți.

Pentru aceste cursuri de blogging care ajută la creșterea și coeziunea blogosferei de parenting, la începutul anului, Itsy Bitsy mi-a acordat diploma de Lider în Social Media, în cadrul Galei Lideri pentru Liderași. Mulțumesc Itsy Bitsy! Este o onoare pentru mine. La aceeași categorie, câștigători au fost și Ela Crăciun pentru proiectul Super mame cu super puteri și Atena Boca (cea care a luat trofeul) pentru comunitatea La Primul Bebe.

Iată o parte din atmosfera de la Gală

Felicitări tuturor câștigătorilor de la toate categoriile pentru munca și credința lor că pot schimba lumea în bine.

Text: Ana Nicolescu

S-ar putea să-ți placă și

4 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.