Cartierul Militari are ludotecă în aer liber, inaugurăm Ludoteca Topîrceanu!

campanii-sociale

După mai bine de 6 luni de la începutul proiectului Şcola de Oraş, am ajuns la momentul festiv. Joi 3 August, între 12.00 şi 13.00 echipa Şcoala de Oraş împreună cu biblioteca George Topîrceanu vă invită pe strada Veteranilor nr. 7-9, bloc 6, să ne bucurăm împreună de deschiderea amenajării exterioare ataşate bibliotecii.

Îi veți putea cunoaşte pe câţiva dintre membrii echipei Şcoala de Oraş, care, încă de la începutul anului, au stat de vorbă cu vecinii, au colindat cartierul, au schiţat scenarii de amenajare şi au proiectat structuri uşoare, pe care apoi le-au construit chiar ei, în cadrul unor ateliere de lucru.

Îi veți putea întâlni, desigur şi pe copiii ce participă la Atelierele Bibliovacanţa pe care biblioteca le organizează în fiecare joi, cât e vara de lungă. Copiii s-au pregătit special pentru inaugurarea ludotecii și vă așteaptă cu surprize!

Biblioteca Metropolitană Bucureşti este o reţea de biblioteci publice destinată tuturor. Misiunea ei este de a facilita accesul gratuit şi nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susţine activ informarea, cercetarea, educaţia şi recreerea locuitorilor din Bucureşti şi judeţul Ilfov, şi care contribuie activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunității prin oferta ei inovatoare şi programul integrat de servicii cu caracter public. Mai multe informaţii găsiţi pe www.bibmet.ro şi la www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti.

Proiectul „Şcoala de Oraş 2016-2017” este un program de educaţie aplicată, coordonat de studioBASAR şi finanţat prin Programul Mobilizăm Excelența, creat de Porsche România și dezvoltat împreună cu Fundația Comunitară București. Parteneri: Biblioteca Metropolitană Bucureşti, Universitatea de Architectură şi Urbanism „Ion Mincu” (UAUIM), Departamentul de Sociologie Facultatea de Ştiinţe Politice (SNSPA).

Parteneri media: Zeppelin, Arhitext.

Cu sprijinul: studioplot.

mobilizamexcelenta.ro

facebook: Scoala de Oras

vimeo: Școala de Oraș – Biblioteca din Militari

Comunicat de presă

S-ar putea să-ți placă și

2 comentarii

  1. Ce amintiri mi-ai readus in suflet. Este biblioteca de la care am imprumutat toata cartile din liceu. Eu am facut Economic 5 (actualmente Kiritescu) aflat la o aruncatura de bat de Toparceanu!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.