Lumea lui MOMO implineste 2 ani. Poftiti in Casa Papusilor

MOMO ii invita pe copii in lumea sa, sambata, 9 noiembrie, de la ora 11.00. La aniversarea de 2 ani, cei mici vor face papusi din ata colorata, fire textile, accesorii de tot felul, margelute, nasturi si hartie sau carton, flori naturale sau uscate. Iar inainte de a le lua acasa, le vor aseza intr-o casa colorata a papusilor.

Fiind atelier aniversar, vor fi in mod exceptional trei ateliere ce se vor desfasura simultan. Cele trei ateliere sunt pe grupe de varsta, astfel:

Grupa 2-3 ani
Grupa 4-6 ani
Grupa 7-13 ani

Locurile sunt limitate, de aceea sfatul ar fi sa va inscrieti din vreme, mentionand varsta si numele copilului, dar si detalii de contact. Doar pe email, la lumealuimomo@gmail.com. Detalii la telefon: 0723.565.113

Pret atelier: 45 de lei/copil (parintele are gratuitate). Tortul si limonada sunt din partea casei pentru fiecare copil 🙂

Citeste aici despre experienta Mariuca in locul de vise si povesti si despre cum a facut Mira Loghin Lumea lui MOMO (in mai mult de 7 zile).

Text: Ana Nicolescu

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.