Mai ai cateva zile sa te inscrii la conferinta sustinuta de dr. Michel Odent

Cel care a promovat nasterea cat mai putin traumatizanta, contactul imediat dintre mama si bebelus si initierea alaptarii in primele ore de viata

 MedLife il aduce la Bucuresti pe unul dintre cei mai renumiti doctori obstetricieni din lume. Doctorul francez Michel Odent, va sustine o conferinta si trei zile de workshop, in perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2012. Doctor in stiinte, Michel Odent este autorul a peste 50 de lucrari stiintifice si a publicat 12 carti, traduse in 22 de limbi. Nascut in 1930 in Franta, dr. Michel Odent a urmat cursurile Universitatii de Medicina din Paris, specializandu-se in chirurgie. A studiat indeaproape fenomenul nasterii atat ca medic, in cadrul Spitalului Pithiviers din Franta (1962-1985), fiind in acelasi timp fondator si coordonator al Primal Health Research, centru de cercetare privind sanatatea primara, aflat la Londra.

A introdus in unitatile de nasteri atmosfera de acasa, relaxanta si cat mai familiara. Totodata a fost cel care a promovat nasterea cat mai putin traumatizanta, contactul imediat dintre mama si bebelus si initierea alaptarii in primele ore de viata. A raspandit conceptele sale pe toate cele 5 continente si a inspirat femei din intreaga lume in ceea ce priveste nasterea.

Evenimentul de la Bucuresti va avea doua componente: semniariile de pregatire doula, care vor dura 3 zile si 1 zi de conferinta in care dr. Michel Odent se va intalni cu mamicile din Romania si  le va vorbi despre cum se poate naste cat mai putin traumatizant, care sunt consecintele tipului de nastere ales pentru mama si copil, cum se explica un anumit comportament al femeii in timpul nasterii, care sunt rezultatele ultimelor cercetari din domeniul sanatatii primare si alte subiecte la fel de captivante.Toate detaliile despre eveniment se regasesc pe site-ul www.michelodent.ro.

La seminariile de formare doule sustinute de dr. Michel Odent si moasa Liliana Lammers, viitoarele doule sau cele care deja practica aceasta meserie vor afla informatii despre doula si rolul ei la nastere, psihologia nasterii, beneficiile apei in travaliu, interactiunea imediata intre mama si copil, initierea alaptarii, etc. La finalul workshop-urilor participantele vor primi un certificat de absolvire, recunoscut in toata lumea.

Detalii despre inscriere, aici.

 Comunicat de presa

 

 

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

  1. […] cum spuneam aici si aici, dr. Michel Odent vine in Romania. Evenimentul de la Bucuresti va avea doua componente: […]

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.