Michael Thompson: „Cel mai important lucru in viata este sa ai parinti care te iubesc si cred in tine!”

TOTUL DESPRE MAME lanseaza canalul oficial YouTube cu un interviu in exclusivitate oferit de celebrul autor si psihoterapeut american, Michael Thompson. Acest material video a fost realizat cu ocazia sustinerii Conferintelor sale in Romania.

 Cel mai important lucru in viata este sa ai parinti care te iubesc si cred in tine. Poti ajunge foarte departe, doar cu iubirea mamei tale. Totul incepe de la iubire si incredere: mama si tatal tau trebuie sa creada in tine, sa nu fie tot timpul speriati, sa nu te critice, sa nu te cicaleasca non-stop“, a explicat Thompson, autorul volumelor “Crescandu-l pe Cain” si “Prieteni buni, dusmani aprigi” (aparute si in Romania la Editura Herald) in interviul care poate fi descoperit si aici.

Din interviul cu Michael Thompson aflam totul despre viata emotionala a baietilor, greselile pe care le fac parintii in cresterea copiilor cu cele mai bune intentii si viata sociala a copiilor. Acestea au fost, de asemenea, si cele mai interesante subiecte abordate in Conferintele lui Thompson din Romania.  “In avion, in drum spre casa, ma intrebam de ce Conferintele acestea au fost atat de speciale pentru mine. Si mi-am dat seama ca este cea mai lunga conferinta pentru parinti pe care am avut-o vreodata. Oamenii au avut incredere in mine si s-au deschis catre mine si m-au intrebat ce ii durea“, a declarat autorul.

1235955_520428298046895_652353737_n

Canalul YouTube TOTUL DESPRE MAME va fi incarcat periodic cu materiale video de interes pentru parinti, de la seria de interviuri cu specialisti de renume national si mondial (cum ar fi Aletha Solter la rubrica Coltul specialistului), la retete sanatoase pentru mesele in familie (sectiune care va debuta cu Operatiunea pachetelul, continand propunerile Monicai Rosu de la Foodie Family cu alternativele sanatoase pentru gustarea din ghiozdanele copiilor nostri). Aceste materiale video sunt selectate din arhiva emisiunii Totul despre mame, in functie de valoarea lor informationala, ratingul inregistrat la TV si numarul impresionant de vizualizari de pana acum in mediul online.

TOTUL DESPRE MAME este o platforma suport pentru viata de familie. Este exact ca mixul de ingrediente din viata fiecarei mame: grija fata de cei mici si fata de partener, confortul caminului si preocuparea pentru dezvoltarea personala si calitatea vietii pe toate planurile ei. Materialele noastre – incarcate pe www.totuldespremame.ro, YouTube sau Facebook – sunt gandite astfel incat sa sprijine in mod real parintii in informarea lor zilnica“, a declarat Despina Badescu, redactor-sef al site-ului totuldespremame.ro.

Platforma online TOTUL DESPRE MAME se adreseaza femeilor active, cu viata sociala si cariera, dar care in acelasi timp considera maternitatea o implinire, nu o corvoada, intelegand importanta cunoasterii etapelor de dezvoltare a copilului.

 Comunicat de presa

Sursa foto: aici

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

  1. in sfarsit s-a gasit cineva care sa scoata in evidenta cat de importanti sunt parinti pentru copii
    cred ca sunt singurele persoane sincere din viata noastra
    bv celor care au scos acest proiect

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.