MiniLibri, targ de carte pentru copii

Copiii care vor veni la miniLibri vor putea face schimb de carti intre ei

 Prima editie de vara a singurului targ de carte destinat exclusiv copiilor, miniLibri, se desfasoara anul acesta pe 8-9 iunie la Muzeul Antipa. Intrarea este libera, iar iubitorii de lectura vor avea ce sa aleaga: cele mai frumoase carti pentru copii la preturi reduse, softuri educationale si e-readere.

In plus, copiii care vor veni la miniLibri vor putea face schimb de carti intre ei. Trebuie doar sa isi aduca de acasa cartile de care s-au plictisit sau care nu mai corespund varstei lor, iar la targ, dupa negocieri chibzuite cu alti copii, se vor capata cu noi povesti, noi legende, noi aventuri.

Din programul targului: jocuri, concursuri amuzante si tombole cu premii, ateliere de imaginatie – activitati de scris, interpretare si ilustrare povesti.

Nici in acest an, la cea de-a saptea editie a targului, nu vor lipsi vedetele, care vor veni sa citeasca sau sa reinventeze povesti cu ajutorul celor mici. Copiii pot spune lucruri trasnite alaturi de Florian Ghimpu si pot reinventa povesti in compania Adrianei Titieni, Cocai Bloos si a lui Vlad Radescu. Monica Davidescu si Liana Stanciu vor patrunde si ele in lumea magica a povestilor alaturi de copii.

Targul va fi deschis intre orele 10.00-19.00.

Scopul acestui targ este sa starneasca interesul copiilor pentru citit si sa transforme lectura intr-un mijloc de relationare intre parinti si copii.

Afis minilibri la Antipa

Prin MiniLibri ne propunem sa aducem in mod firesc copiii mai aproape de carti. CEDP Step by Step acorda educatiei timpurii, perioada cea mai spectaculoasa de dezvoltare a copilului, o importanta foarte mare. In acest context, miniLibri, primul targ de carte pentru copii organizat in Romania, vrea sa aduca in atentia publicului romanesc importanta lecturii incepand de la varstele cele mai mici. miniLibri ofera atat copiilor, cat si adultilor o experienta minunata, un loc unde mirajul povestilor va deveni pentru doua zile realitate, spune Carmen Lica, director executiv CEDP Step by Step, organizator miniLibri.

Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” este onorat pentru oportunitatea de a se implica in acest proiect, mai ales pentru ca, in fiecare an, pe langa proiectele déjà traditionale, Muzeul lanseaza si programe noi pentru copiii de toate varstele. Credem ca o zi petrecuta la „Antipa”, in expunerea permanenta a Muzeului sau intr-una dintre expozitiile temporare, incheiata cu vizitarea unui targ de carte dedicata copiilor nu poate fi decat o modalitate de a-i incuraja pe cei mici sa foloseasca informatiile legate de lumea inconjuratoare, indiferent care ar fi sursa lor: vizuala, tiparita, auditiva, spune dna dr. Aurora Stanescu, Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa”.

 Mai multe informatii despre targ gasiti pe:

–      minilibri.ro, facebook.com/minilibri

–      muzeulantipa.ro, facebook.com/muzeulantipa.

Pentru rezervari la ateliere:

Roxana Avram – PR Manager CEDP, 0744 360 004, roxana.avram@stepbystep.ro

Carmen Tudor – PR Executive Deci Se Poate, 0729 981 917, carmen@decisepoate.ro

Comunicat de presa

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.