Mituri despre diete & Motivare in sport

A doua editie a seminariilor Health&Fitness Tour Romania aduce cu sine doi invitati speciali, recunoscuti pentru rezultalele lor personale si pentru deschiderea pe care o au pentru a-i ajuta pe ceilalti.

Cristian Margarit (www.cristianmargarit.ro) vine la Health&Fitness Tour Romania #2 sa vorbeasca despre diete si miturile acestora. In ultimii ani suntem bombardati cu tot felul de diete minune, care ne asigura un organism sanatos si un trup de invidiat. Cat de eficiente sunt aceste diete si cum ne influenteaza ele echilibrul general al organismului o sa aflati pe 20 iunie, de la 18:45, de la Cristi.

Adrian Soare (www.succesdublu.ro), speaker motivational, pasionat de sport va vorbi la acest seminar despre motivare si cum putem avea rezultatele dorite utilizand puterea noastra interioara.

Participarea la acest seminar implica plata unei de taxe de 19 lei (pana pe 15 iunie inclusiv) sau 27 lei (dupa 15 iunie) in contul RO75 MILB 0000 0000 0293 6801, deschis la Millennium Bank pe numele Ene Dorina. Puteti face plata online din contul dumneavoastra sau la orice sucursala Millennium Bank, mentionand in descriere “plata seminar HF”.

Costul nu include consumatia din locatie.

Durata: 2 ore

La acest seminar locurile disponibile sunt in numar de 40.

Detalii suplimentare puteti obtine sunand la 0720.898.629

Mai multe informatii puteti afla de pe site-ul evenimentului sau de pe pagina de Facebook Health&Fitness Tour Romania.

seminar#2 health&fitness tour romania

Comunicat de presa

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.