Știri
Leave a comment

Mos Craciun a pornit in cautare de ajutoare si le asteapta in casa lui din Baneasa Shopping City

Decembrie este, poate, cea mai asteptata luna a anului. Este perioada in care primim si daruim cadouri, in care orasul este plin de culoare, de voie buna si cu totii asteptam nerabdatori momentul in care vom impodobi bradul alaturi de cei dragi.

In acelasi timp, este perioada in care ne deschidem sufletele si incercam sa impartasim caldura, bucurie si zambete celorlalti.

Daca in fiecare an Mos Craciun a implinit dorinte, anul acesta si-a pus propria lui dorinta – sa poata face cat mai multe persoane fericite. Astfel, si-a mutat casuta in incinta Baneasa Shopping City si a pornit in cautare de noi ajutoare.

Baneasa Shopping City, alaturi de Hospice Casa Sperantei, vine in ajutorul mosului prin campania „Cut the un from unhappy”. Campania se desfasoara in perioada 10-21 decembrie si se adreseaza tuturor persoanelor care vor sa aduca un plus de bucurie in sufletele celor care se afla in grija Hospice Casa Sperantei. Vizualul proiectului poarta semnatura talentatei Agnes Keszeg, ajutor de incredere al mosului.

Baneasa Shopping City nu este la prima campanie de acest gen, insa ne dorim ca aceasta sa fie inceputul unei frumoase traditii. Craciunul este un moment al altruismului, al daruirii catre semeni si speram ca mesajul acestei campanii sa atinga cat mai multe suflete. Ii asteptam pe toti, cu cadouri dupa posibilitati pentru partenerii nostrii de la Hospice Casa Sperantei”, a declarat Alexandra Georgievits, Corporate Affairs Baneasa Shopping City.

Au raspuns primii la apelul mosului blogerii Alin Pandaru (pandutzu.com), Carmen Albisteanu (www.carmenalbisteanu.ro), Anca Duma (www.ancaduma.ro), Oana Bratila (obratila.ro) si Bogdan Dascalescu (ihearlights.net). Cei care vor in continuare sa se alature campaniei sunt asteptati zilnic „Acasa la Mos Craciun”, unde pot aduce un cadou (carti, jucarii), oferind astfel momente de bucurie. Usa casei este larg deschisa in fiecare zi, intre orele 10:00-22:00, in incinta Baneasa Shopping City.

Voluntarii din partea Hospice Casa Sperantei, actualele ajutoare ale mosului, vor fi prezenti la parterul Baneasa Shopping City, in piateta Town Square, in asteptarea celor dornici sa li se alature. Sacul mosului este gol si asteapta sa fie umplut cu multe daruri din suflet.

Ne bucura foarte mult initiativa si ideea acestei campanii. Avem in grija sute de persoane nevoiase, de la cei mai mici pana la cei mai varstnici, care vor avea un Craciun mai bun si mai luminos, datorita oamenilor inimosi care vor raspunde apelului nostru”, a declarat  Cristiana Ionescu, Director de Strangere de Fonduri Hospice Casa Sperantei.

Cei care vor lua parte la aceasta campanie vor fi rasplatiti, la randul lor, primind titulatura de ajutor al lui Mos Craciun.

Comunicat de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree