Știri
Leave a comment

My First Book, atelier de lucrat carti

Baby Acorns va invita la  MY FIRST BOOK, Atelier de lucrat carti, pentru copii intre 18 si 30 de luni. Niciodata nu e prea devreme pentru un copil sa isi faca prima carte cu propriile manute. Lucrul la o carte le va deschide apetitul pentru deschiderea altor carti, de-a lungul vietii.

Intre paginile primei lor carti se vor regasi picturi cu degetele, colaje din diverse materiale si o pot semna folosind chiar palma vor, transformand o simpla joaca intr-o amintire pentru cand vor fi mari.

Atelierul este special conceput pentru copiii cu varsta sub 3 ani si este organizat cu educatori din cadrul gradinitei Baby Acorns, pregatiti pe modelul celor care lucreaza in Marea Britanie cu aceasta categorie de varsta.

Beneficii:

  • Dezvoltarea dragostei pentru carti si lectura
  • Dezvoltarea muschilor mici ai maini si a creativitatii
  • Libertatea de a explora diverse texturi si senzatii intr-un cadru  special creat pentru acest lucru

Cand? Sambata, 15 iunie 2013, 11:00 – 12:00

Unde: Baby Acorns – Str. Chiparosului nr.36, sector 3, Bucuresti (zona Piata Alba Iulia)

Pret: 80 lei (1 parinte si 1 copil)/ 100 lei (2 parinti si 1 copil)

Inscrieri: training@acorns.ro/ 0720 003 069

My First Book

Numarul de locuri este limitat!

Baby Acorns are o experienta de 9 ani in oferirea de servicii de ingrijire si educatie pentru copiii cu varste cuprinse intre 1 si 3 ani, resurse adecvate si personal pregatit conform standardelor britanice.

La Baby Acorns copiii sunt ingrijiti in grupuri mici, cu un procentaj de 1 adult la 4 copii si ca activitatile noastre sunt planificate dupa o schema educationala folosita in Marea Britanie numita Early Years Foundationa Stage / Etapa de baza pentru educatie timpurie.

Acorns British Style Nursery este prima institutie din domeniul educatiei din Romania certificata Invest in People si premiata cu Every Child Matters Standards Award 2011-2014.

Comunicat de presa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree