Cum să o scot în lume pe noua Ana? Cum să mă las văzută în public?

Nu mai suport dezordinea în viața mea exterioară. Îmi vine să îmi strig în gura mare ordinea și liniștea interioară la care am ajuns după un an de Copil Interior. E o bucurie care îmi face sufletul să vibreze. O recunoștință pentru bogăția pe care am descoperit-o și în care am început să mă creez. Deocamdată simt un dezacord între lumea interioară și cea exterioară. Între lumină, ordine, structură, bogăție și relații disfuncționale, proiecte în care mi-au risipit energia până acum și unele care mă duc mai aproape de misiunea mea, certuri și blocaje. Deocamdată mă stabilizez în interior, învăț să mă port cu mine acum, cu noua Ana, și când voi ieși din uimire și mă voi simți asumată cu ceea ce sunt acum, atunci probabil nici în exterior nu va mai exista dezordine.

Treaba asta cu noua Ana pare să fie perpetuă. De 6 ani tot simt că mă apropii din ce în ce mai mult de esența mea și mă tot simt nouă 😊. Cred că a venit timpul să las tot cântecul sufletului meu să se arate, să iasă și în exterior, nu doar frânturi din el.

Aliniere, acceptare și iertare

Deja simt o energie care pare foarte hotărâtă să alinieze interiorul cu exteriorul, care vede foarte clar prin relațiile la care renunț și prin cele noi, o energie care este determinată să renunțe la tot ce a fost toxic, să elibereze blocajele din trecut și legăturile care nu mai au în ele bucurie, viață și lumină. Am hotărât să nu mai dansez dansul vieții cu oamenii care nu acceptă invitația mea la dans. De fapt, este despre a accepta că ei nu vor asta și despre a nu îi mai trage după mine împotriva voinței vor, ca pe o piatră de moară, cauzând tensiune în ambele tabere. Nu e ușor și îmi pun intenția să am multă compasiune pentru mine. Cel și cel mai greu este să mă iert pentru toți anii în care am fost deconectată de la propria mea sursă de putere. Nici nu știam că există așa ceva în mine. La fel de greu este să mă iert că nu am știut care este adevărul meu și l-am luat  de bun pe al altora. Simt că m-am păcălit aproape toată viața pentru că, de fapt, nu știam cine sunt, nu făcusem niciodată cunoștință cu mine.

Unele lucruri se echilibrează de la sine

Nu mai suport dezordinea din casă, parcă nu circulă fluid energia bună. Nu mai suport consumerismul exagerat și nu văd de ce să cumpărăm lucruri pe care le avem deja, în mai multe exemplare că poate unul se strică, altul se pierde și să fim pregătiți. Nu mai suport lipsa de asumare și de a lua decizii, nici la alții, dar nici la mine. Nu mai suport risipa de bani și mi-e ciudă că nu primim în școli educație financiară.

Blogul Mămica Urbană împlinește 6 ani

Astăzi blogul meu împlinește 6 ani. Este o aniversare a lui, a mea, a noastră, a tuturor cititorilor, a tuturor proiectelor pe care le-am avut, a tuturor relațiilor din care am învățat mai multe despre mine, a tuturor momentelor de bucurie, împlinire, de nopți nedormite din cauza unui subiect care nu îmi dădea pace. Dar, mai presus de toate, este o aniversare a cine sunt eu acum, pentru că odată cu blogul am început să mă întorc cu fața spre mine, să mă descopăr, să mă cunosc și să mă construiesc. Am făcut la terapie de cuplu și individuală la Gaspar Gyorgy, apoi cu Oltea Tudose la Theta Healing și cu Oana Stoianovici programele O zi de feminitate și Copilul Interior. Anul acesta va fi despre o nouă etapă în viața mea pe care o voi împărtăși cu voi cât se poate de vulnerabil și de sincer atunci când mă voi simți pregătită să vă povestesc dintr-un punct de putere asumată.

Vă mulțumesc tuturor celor care citiți ceea ce scriu și celor care își rup din timpul lor să lase comentarii la articole. Ador dialogul cu voi și îmi pun intenția ca de anul acesta să ne vedem și în offline, să ne cunoaștem face to face. Vă simt foarte aproape așa că e momentul să deschid ușa și să vă îmbrățișez.

Text: Ana Nicolescu

Foto: Mihai Răitaru

S-ar putea să-ți placă și

47 comentarii

 1. La muuuuulti ani frumosi Ana si Mamicii urbane, un blog descoperit relativ recent, dar care imi place din ce in ce mai mult! . Mult succes in tot ceea ce ti-ai propus, esti o surs de inspiratie pentru multi dintre cititori 😉

 2. Felicitari, Ana! Felicitari pentru progresul tau, pentru trairea constienta a calatoriei tale si pentru contributia ta la o lume mai buna! Da, reusesti sa faci toate astea! Succes in continuare!

 3. La mulți ani, Ana si Mămica Urbană!!! Sa cresteti frumos si sănătos, si tu si blogul si pe lângă voi si comunitatea de adulti, părinți sau nu, in cautare de bine cu sine!

 4. La mulți ani Mămica Urbană! La mulți ani și ție Ana (fără tine nu ar fi fost blogul)! Te îmbrățișez inapoi, virtual!

 5. Mult succes in tot ce-ti propui, draga Ana, uneori echilibrul interior, fara de care n-am putea functiona in deplina armonie cu tot ce-i in jurul nostru- familie, prieteni, lume, il gasim cate odata cand ne asteptam cel mai puitin si in locuri, lucruri, evenimente de viata reala, uneori considerate banale, tot ceea ce conteaza este clipa si *acasa*. Sa-ti fie viata dupa gand si multumire sufleteasca

 6. La mulți ani si Mămica Urbană! Descoperirea de sine cred ca este unul din cele mai mari daruri pe care le avem, te felicit pentru călătoria aceasta!

 7. La mulți ani, Ana! La mulți ani, Mămica Urbană! Călătorie frumoasă și plină de revelații în continuare! Big hug! 🙂

 8. Foarte frumos!
  Ma bucur ca ai gasit calea catre tine!
  Si eu mi-am propus ca anul asta sa hranesc si interiorul, sa ma intorc catre mine cumva. Sper sa reusesc si sa nu ma pierd in detalii…
  Te felicit pentru tot ceea ce faci dar mai ales pentru ceea ce esti!
  Bravo!

  1. Mulțumesc mult. Și pornește către tine chiar acum. Pune intenția și Universul are grijă să o îndeplinească.

 9. Mulţi ani înainte plini de inspiraţie şi noi orizonturi ale propriei fiinţe.
  Mie îmi place foarte mult cum scrieţi, subiectele abordate şi trăirea sinceră.
  Felicitări!!!

 10. La multi ani Ana! Mă bucur de fiecare dată de descoperirile și reușitele tale. Pentru mine, ești un exemplu de voință și bunătate. Spor in toate ! Te îmbrățișez.

 11. La Mulți Ani, super minunați! Cu oameni solari alături, cu liniște pe partea interioară și cu multe proiecte care să îți aducă bucurie și împlinire! :*

 12. La multi ani, Mamica Urbana! Si tu si Denisa Manica m-ati facut foarte curioasa in legatura cu Copilul interior, mi-ar placea si mie sa imi fac timp pentru copilul meu. 🙂

  1. Păi e suficient să îți pui intenția să ajungi la curs și se rezolvă cum e mai bine pentru tine în acest moment 🙂

 13. Mulți ani înainte inspirați, Mămică Urbană! Îmi place de tine de mor, cu fiecare articol și întâlnire te descopăr tot mai mult și se adâncește sentimentul de bucurie că te cunosc. Felicitări pentru călătoria interioară! Te îmbrățișez cu drag!

 14. La multi ani inspirati blogului, am inteles ca asa se ureaza La multi ani Anaei reinventate.Intr-o buna zi ma voi intalni si eu cu Oana S. nu stiu cand si cum dar asta imi doresc.Daca tu esti fericita cu tine cand esti tu cu tine….ai reusit woman! Hai la multi ani frumosi! In toate cele!

 15. La multi ani, Mamica Urbana! Sa o scoti cat mai des in lume pe noua Ana! Te imbratisez, om frumos, mereu ai fost asa.

 16. La multi ani, mamicuta urbana! Iti urez un an nou plin de proiecte si impliniri personale! 🙂 Tine-o tot asa si va fi bine.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

 • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.