O noua conferinta de parenting marca Urania Cremene la Bucuresti

Conferintele Urania Cremene impreuna cu Lumea lui MOMO, invita parintii din Bucuresti la cea de a treia conferinta de parenting marca Urania Cremene, pe 4 decembrie 2013, ora 18:30, la Hotel Capital Plaza Bucuresti. Conferinta face parte dintr-un program national de educatie parentala, creat si dezvoltat de Urania Cremene si Lumea lui MOMO, al carui motto este „Vreau sa cresc, sa te pot creste”, iar pana in prezent, pe langa Bucuresti, au atins orase precum Brasov, Ploiesti, Constanta si Cluj.

Tema propusa de Urania este cooperarea, pornind de la faptul ca nevoia de control este cea care desparte oamenii, naste conflicte, stari de frustrare, lacrimi, lupte pentru putere, iar parintii sunt direct responsabili de felul in care coopereaza cu copiii lor.

A fi parinte este un proces care incepe in prima zi de viata, se reinnoieste pe parcurs si nu se opreste niciodata. Ceea ce aduc eu in salile de curs sau conferinte este unic: experienta mea de a facilita seminarii si cursuri si o metodologie internationala care a dovedit, prin numeroase studii si prin feedbackul parintilor participanti, ca functioneaza, a declarat Urania Cremene.

Atunci cand parintele alege sa-si creasca copilul copilul intr-un mod respectuos pentru personalitatea lui, are nevoie de niste trucuri de comunicare adecvate. Iar primul pas, este ca el, parintele, sa invete sa-l asculte.

Evenimentul se adreseaza in egala masura parintilor in devenire, tinerilor parinti, celor care au deja copii preadolescenti sau adolescenti si, nu in ultimul rand, bunicilor, bonelor si cadrelor didactice din scoli si gradinite.

Lumea lui MOMO, partenerul programului de educatie parentala „Vreau sa cresc, sa te pot creste”, prin misiunea si valorile promovate, isi asuma, alaturi de Urania Cremene, rolul de sustinator al dezvoltarii si cresterii armonioase. Si ramanem deschisi oricaror parinti care vor sa ni se alature, pentru a evolua impreuna si a ne creste copiii cu iubire, respect, afectiune si autenticitate, a declarat Mirela Loghin, fondator Lumea lui MOMO.

Prin participarea la aceasta conferinta, parintii au ocazia sa afle tehnicile care vor diminua lupta pentru putere in general,  sa inteleaga diferenta dintre cooperare si supunere, cum sa trezeasca motivatia interna a copilului si beneficiile acesteia pe termen lung si sa descopere ce se afla in spatele refuzurilor copilului.

Participantii vor pleca cu un bagaj de cunostinte care ii va ajuta sa aiba un copil auto-disciplinat, responsabil, cu spirit de echipa,  capabil sa gaseasca solutii si sa faca alegeri constiente pentru el insusi.

urania afis 4 decembrie_m

Conferintele Uraniei Cremene se bazeaza pe metodologia dezvoltata de catre Jody Johnston Pawel, a doua generatie de experti in parenting din SUA, dupa 40 de ani de cercetare aprofundata. Cunoscuta si sub numele Parent’s Toolshop, metodologia se bazeaza pe oferirea a 100 de tehnici de parenting care se sustin reciproc, pentru prevenirea si ameliorarea comportamentelor nedorite ale copiilor. Urania Cremene detine din 2010 licenta exclusiva a acestei metodologii in Romania si Europa de Est.

 

Comunicat de presa

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.