O sambata cu iubire de sine

Cand eram la redactie, aveam o colega care mergea saptamanal, fara nicio abatere, fara niciun compromis, la manichiura. Imi placea lucrul asta la ea si ii admiram perseverenta. Asa am inceput si eu sa am grija de mainile si de unghiile mele cu si mai multa atentie. Am reuntat la manichiura facuta acasa si am prins gustul saloanelor, al rasfatului, al respectului fata de mainile ele care munceau cot la cot cu mintea mea, cu sufletul meu. Desi ajunsesem sa am unghiile tare bine ingrijite, ma guduram la evenimentele in cadrul carora jurnalistele isi faceau manichiura. Vedeam atata grija fata de sine, fata de unghiile lovesc tastatura laptopului cam 8 ore zi, si ce frumos mi se parea sa intind apoi cartea mea de vizita si unghiile sa straluceasca rubiniu pe ea.

Dupa cativa ani, printr-o manevra a Universului, primul eveniment pe care l-am facut pentru mamele bloggeri a avut si acest rasfat inclus, manichiura pentru cine doreste. Iar eu ma uitam la viitoarele mele prietene, cat de frumos traiesc bucuria atunci cand simt ca au grija de ele, cand isi acorda si lor timp, cand isi fac lor in viata lor. Stateam la inceput de drum, nostalgica dupa vremurile mele glossy.

Dupa inca ceva ani, Luminita Malanca m-a surprins cu o invitatie la Ink Nails Studio, primul salon de manichiura din Romania care permite imprimarea oricarui model direct pe unghii cu ajutorul imprimantei Nail Art Printer. Dupa ce am lasat fetele la bunica mea, am ajuns pe strada Grigore Alexandrescu, cu bucuria si entuziasmul unui copil care vede o camera plina cu acuarele. Imi luasem o jumatate de sambata doar pentru mine si eram mandra ca am putut si ca am vrut sa fac asta. Simteam ca am nevoie de timp pentru mine, de mine cu mine. Nu mai fusesem la manichiura din iulie de cand plecasem la marea greceasca.

Am intrat in cladirea veche, am urcat scarile putin spiralate si am intrat in universul unghiilor printate la imprimanta. Am gasit acolo mame cu bloguri frumoase, care sunt solidare si se mobilizeaza pentru cauze umanitare, pentru campanii, pentru workshop-uri, pentru o nedreptate sau pentru o bucurie, suflete bune care isi faceau cadou timp pentru ele. Peste noi toate plutea aerul femininului, al libertatii in gandire, al toamnei pe afara, al primaverii in suflet. Am vorbit despre multe, despre de toate, despre nimicuri, despre Webstock, despre campanii, despre proiecte, despre eficientizarea vanzarilor online, despre marketing, despre unghii, despre imprimeuri, despre copii, despre gradinite, ne-am minunat la constructiile cu gel ale Olandezului Zburator, am admirat rosul aprins al Mihaelei si am iubit visiniul Veronicai.

Desi a fost manichiura pentru care am asteptat cel mai mult de pana acum, orele au trecut repede pentru noi. Greul insa a fost dus de Elena care ne-a pictat unghiile asa cum ne-am dorit, fie cu gel, fie cu oja semipermanenta, in ce culori am vrut.

DSC_0257

Imprimanta digitala are la baza o gama variata de culori si modele, pe care le printeaza direct pe unghie, pe orice tip de manichiura: classic, acryl, semipermanenta, gel sau unghii false. In mai putin de 1 minut, unul dintre cele peste 2000 de modele se imprima cu ajutorul imprimantei digitale. In plus, aceasta vine insotita de un sistem de operare tip Windows, care permite incarcarea oricaror poze pe care clientul le poate pune la dispozitie. Inovatia consta in faptul ca imprimanta reuseste reproducerea oricarei poze sau model, iar detaliile sunt de cea mai buna calitate.

12166700_10153176601897043_125142156_n

Astfel, eu am beneficiat a doua oara in acest an, de manichiura semipermanenta si am ales visiniu si inimi muticolore imprimate pe inelare. Am ajuns inapoi acasa cand luminile stradale se aprindeau. Am ajuns cu bucurie, cu satisfactie si cu uimirea ca un lucru aparent mic, cum ar fi o manichiura, iti poate bucura sufletul atat de mult. Insa in spatele unei simple manichiuri stau, de fapt, iubirea si respectul pe care ti le porti fata tine tine ca mama, ca sotie si mai ales ca femeie.

12166916_10153176601902043_1998195751_n

Ink Nails Studio este deschis zilnic, de Luni pana Vineri, intre orele 10.00 si 20.00. Pentru programari sau detalii despre preturi, puteti suna la 0723.860.502 (persoana de contact: Anca Stanciulescu)

DSC_0186

Pentru a fi la curent cu noutatile urmareste Ink Nails Studio pe facebook (Ink Nails Studio) si Instagram (@InkNailsStudio)

Text: Ana Nicolescu

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.