“Oglinda”, seara de vindecare interioara

Se pare ca in zodiacul meu scrie ca odata ce voi depasi varsta de 30 de ani, voi fi atrasa de tehnici neconventionale de armonizare a sufletului, a spiritului, a mintii si ca voi cauta echilibrul cu indarjire. Si iata-ma la 35 de ani, atrasa de cursuri precum Initiere in Tainele Feminitatii Sacre, Copilul Interior sau Theta Healing. Si pentru ca imi doream extrem de mult sa ajung la un curs de-al Oltei Tudose de Thea Healing, dar nu gaseam timp si nici bani, Universul a facut in asa fel incat, minunata Oltea mi-a scris intr-o seara despre cursul ei gratuit care va avea loc  joi, 27 noiembrie 2014. Va fi o seara vindecatoare de cunoastere de sine. Ce bine si promitator suna!

Ce este Theta Healing? De la Oltea, citire:

“Theta Healing este o tehnica prin care identificam si schimbam programele care ruleaza in subconstient accesand freceventa Theta  a creierului, in care noi avem legatura directa cu subconstientul. Frecventa Theta este dovedita stiintific ca este cea in care au loc modificarile in subconstient si vindecarile fizice. Detalii despre modul in care se petrec de obicei sesiunile de grup puteti citi aici.”

Pe 27 noiembrie, fie ca sunteti sau nu familiarizati cu meditatia sau alte tehnici de dezvoltare personala, veti experimenta:

  • starea in frecventa Theta
  • tehnici simple si profunde de meditatie
  • conectarea cu sine si cu energie pura a iubirii in cel mai inalt plan divin
  • intram in legatura cu limbajul propriu fiecaruia de exprimare a intuitiei
  • terapii de iertare
  • identificarea si schimbarea convingerilor

Prin oglindirea in relatiile noastre putem invata drumul catre schimbarea acelor perceptii din noi care ne limiteaza. In relatiile noastre, putem descoperi locul unde am vrea sa fim, locul catre care tindem sa ajungem.

Pentru multi dintre noi, relationarea cu propriii copii, relationarea cu partenerul de cuplu si relatia cu sine sunt acele “spatii” in care cele mai multe tipare mentale ies la iveala pentru a fi vindecate, constientizate, oblojite.

Pentru mai multa inspiratie, dintre gandurile Oltei despre relationarea cu copiii cititi in articolul Oglindirea in copii. Poate unii dintre voi veti rezona cu ideile ei legate de relatia de cuplu

Pentru informatii suplimentare, intrati pe pagina de Facebook a evenimentului.

Oferiti-va, cu incredere, o seara in oglinda. Veti fi surprinsi cate lucruri veti afla si veti rezolva.

Text: Ana Nicolescu

Foto: Pinterest

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.