Orasul Magic din Nord

Da, mai sunt 37 de zile pana la Craciun. Deja simt cum se instaleaza spiritul sarbatorilor prin magazine si pe strazi. Iar Baneasa Shopping City nu avea cum sa se dezminta. Centrul comercial a deschis sezonul cumparaturilor de Craciun intr-un cadru magic, in care personajele din basme, oamenii de zapada, spiridusii, elfii si renii lui Mos Craciun sunt responsabili cu buna dispozitie. Baneasa Shopping City se transforma astfel in Orasul Magic din Nord.

Copiii sunt cei rasfatati caci activitatile dedicate lor se vor desfasura in fiecare zi din saptamana, incepand cu 29 noiembrie intre orele 18:00-20:00, iar in weekend in intervalul orar 13:00-20:00. Astfel:

  • Intra acasa la Mos Craciun, unde poti lasa scrisorile cu dorintele tale si poti sa-l intalnesti pe Mos Craciun, care are pentru tine o multime de cadouri;
  • Joaca Bowling cu elfi si cel mai iscusit poate sa primeasca numeroase premii;
  • Participa la concursul de bulgareala cu omul de zapada, iar cel mai indemanatic poate fi rasplatit;
  • Creeaza  in laboratorul de jucarii si magie, impreuna cu instructorii specializati, cele mai frumoase decoratiuni si jucarii.

Paseste si tu in aceasta lume magica si traieste experiente digitale memorabile. Fii cu bagare de seama – gheata se va sparge sub pasii tai, vei auzi scartaitul zapezii si vei calca pe cadouri – surpriza… multe dintre ele castigatoare! Atmosfera de iarna si sarbatoare iti va cuprinde simturile si vei gasi inspiratie la tot pasul: in vitrinele decorate si in zonele special amenajate de sarbatori, unde poti degusta vinuri alese si delicii de Craciun.

Timpul va capata o alta dimensiune in noaptea de shopping, Extravaganza de Craciun  care are loc pe 21 decembrie. Vizitatorii orasului magic pot face cumparaturi pana la miezul noptii si cu siguranta vor reusi sa achizitioneze cadourile pentru toti cei dragi. Intregul program si detalii le gasiti pe www.baneasashoppingcity.ro si www.facebook.com/BaneasaShoppingCity

 

 Comunicat de presa

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.