Pana pe 1 decembrie toate produsele Smallprint Romania au 50% reducere! Going The Victory Dance!

Printre cadourile mele de suflet se numara un inel de la bunica mea pe care il port langa verigheta si diamond ring, un cercel cu rubin facut dintr-un inel primit de la tata, ceasul de la bunicul meu si un breloc de argint de la Smallprint, cu amprentele palmelor Mariucai, cadou de la Daniela Man.

Dintre toate, cel care poate fi repetat, daca as putea spune asa, este brelocul. De cand s-a nascut Iulia, m-am tot gandit sa o amprentez ca sa o “port” si pe ea cu mine, intr-un pandantiv, medalion, breloc sau bratara, cand nu suntem impreuna. Gand la gand cu bucurie. Daniela tocmai ce a anuntat reducerile de toamna, valabile pentru oricine vrea sa pastreze un cadou de suflet. Pana pe 1 decembrie anul acesta toate produsele Smallprint Romania au 50% reducere, ca un cadou de Sarbatori pentru ca toata lumea sa isi poata permite sa isi imortalizeze amintirile in acest sfarsit de an.

De fiecare data cand vorbesc cu/despre Daniela ma intreb cum de a putut sa renunte la traiul exotic din Cayman pentru Romania. Cred ca a compensat faptul ca a adus la noi un concept de suflet, posibilitatea de a detine un suvenir deosebit, un moment unic, imortalizat in argint pur, vesnic, posibilitatea de a pastra o bucatica din timp! Cititi aici cum puteti pastra atingerea copilului, in argint pur. Spor la cumparaturi cu suflet!

Text: Ana Nicolescu

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.