Știri
Leave a comment

Papillon la PROIECT13 – Atelier de papioane

Creative Arts (www.creativearts.ro) organizeaza duminica, 14 aprilie a.c., incepand cu ora 13:00, la Caffé D`Arthé (Bucuresti, Str. Popa Nan, nr. 7) un atelier de papioane. Folosind resturi de material textil si dantela veti putea realiza papioane simpatice, numai bune de accesorizat camasi serioase, tricouri lejere si topuri pretentioase.

Papillon reprezinta cel de-al zecelea atelier din platforma de creativitate numita Proiect13 care cuprinde 13 ateliere pe teme legate de moda si stil de viata, organizate in perioada toamna 2012-primavara 2013.

Prin acest atelier ne dorim sa aducem alaturi de noi persoanele care isi doresc sa adauge un strop de creativitate in orice tinuta cu ajutorul accesoriilor. “Cred ca accesoriile fac mai mult parte din noi decat tinutele care pot fi preluate dintr-o vitrina sau de pe catwalk fara sa le filtram prin propria personalitate. Un accesoriu, in schimb, trebuie sa fie o prelungire a propriului eu astfel incat sa nu arate ridicol. Cred ca ne exprimam si ne purtam sufletul pe dinafara cu ajutorul acestor manifestari mai marunte sau statement care sunt accesoriile” – Anca Spiridon, trainer de accesorii si accesorizare Creative Arts.

Cu siguranta toate am vazut, am admirat, am probat si am achizitionat un papion. In cadrul acestui atelier vom experimenta cu resturi de material si vom realiza doua papioane, unul textil si jucaus si unul delicat din dantela. Folosindu-ne creativitatea, vom transforma resturi si petice in binecunoscutele papioane, atat de “la moda”, care vor schimba aspectul oricarei rochii, camasi, hainute sau palarii.

Fiecare participanta va avea la dispozitie materialele necesare (bucati de material textil si dantela, ace de brosa, accesorii decorative) necesare pentru realizarea a doua papioane.

La finalul atelierului fiecare participanta isi va lua acasa papioanele realizate.

Papillon_1

Atelierul este sustinut de Anca Spiridon, trainer de accesorii si accesorizare in cadrul Creative Arts, stilist de accesorii si designerul In a State, care a realizat doua colectii pentru brandul Wonderlolita by Maria Simion.

Workshop-ul organizat de Creative Arts se va desfasura in atmosfera boema, specifica ceainariei Caffé D`Arthé. Toti participantii se vor delecta cu ceaiuri, cocktail-uri nonalcoolice, sortimente variate de ciocolata calda numai buna pentru sezonul rece, cu dulciuri si dulceturi homemade delicioase.

Costul atelierului „Papillon” este de 40 de lei.

Acest cost include toate materialele si accesoriile folosite de participanti si un voucher de 10 lei  pentru bunatatile ceainariei. Varsta recomandata pentru participanti: intre 12 si 80 de ani.

Durata cursului: 2 ore.

Inscrierea se poate face, intre orele 10:00 si 20:00, prin e-mail: anca@creativearts.ro sau la telefon: 0721.321.890. Data limita de inscriere: 14.04.2013, ora 10:00, in limita locurilor disponibile.

Mai multe informatii despre atelierele Proiect13 puteti afla accesand pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Proiect13

Comunicat de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree