Pasteluri pictate manual pe hainute pentru cei mici

Petite Coco a lansat cu ocazia Zilei Copilului, “Aquarela”, prima sa colectie de hainute de ocazie pentru copii pictate manual. Colectia Aquarela a fost creata in colaborare cu graficiana Alexandra Mudrac, care a realizat minunatele picturi pe hainute. “Sunt foarte bucuroasa ca am lucrat la aceasta colectie. Este pentru prima data cand pictez haine pentru cei mici, iar emotia pe care ti-o da lucrul la astfel de hainute este cu totul speciala”, a marturisit Alexandra Mudrac.

 

Ne doream o colectie cu multa culoare si materiale cu imprimeuri care se regaseau doar in imaginatia noastra“, spune Ioana Jalba, Directorul de creatie Petite Coco. “Pictura completeaza perfect ideile noastre si ne poate duce mai usor la temele pe care le propunem. Pentru ca in ultimii ani s-a pus mult accent pe tema “marina”, anul acesta am vrut sa abordam o tema poate clasica, insa foarte indragita: imaginea gradinilor pline de flori frumoase, albinute si gargarite vesele. Aceasta este lumea Degeticai si a surorii ei japoneze, Arrietty, povesti care ne-au inspirat si care au fost la baza acestei colectii“.

Picturile sunt realizate cu culori special create pentru materiale textile, se fixeaza permanent pe hainute, nu se iau la spalat si nu afecteaza pielea copiilor. Totodata, ele sunt frumos lucrate, cu o atentie speciala pentru detaliu, pentru culori si structuri in perfecta armonie.

Nu in ultimul rand, hainutele nu sunt doar frumoase, dar si confortabile, fiind captusite cu materiale moi, bumbac sau tencel, prietenoase cu pielea copiilor.

Defilarea de moda a fost urmata de un moment de relaxare si joaca in care Degetica, florile, albinutele si printii s-au bucurat de prezenta unui Spiridus si de cadouri pregatite special pentru ei.

 

Despre Petite Coco

Atelierul de creatie vestimentara Petite Coco are un show-room deschis in Bucuresti, pe strada Constantin Daniel nr. 4, in care vizitatorii pot descoperi si achizitiona tinute deja create sau in care pot solicita costume unicat sau customizate. Casa de moda colaboreaza si cu o serie de magazine din Capitala, o parte dintre tinutele create fiind expuse la Baneasa Shopping City, Centrul Comercial Cocorul, Unirea Shopping Center sau Mario Plaza.

 

 Comunicat de presa

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.