Eu ca mamă, Știri
Leave a comment

Pe 13 decembrie, Vreau să-l ajut pe Moș Crăciun!

„Vreau să-l ajut pe Moş Crăciun” este ultimul spectacol pe 2015 din agenda Gaşca Zurli. Show-ul adună cele mai iubite momente din spectacolele Gaşca Zurli. Cântecele celebre împreună cu cele mai iubite cântece de iarnă vor strecura, pe nevăzute, lecţia de generozitate. O oră de veselie și culoare în care sărbătorim împreună sfârşitul unui an plin de evenimente. Fetiţa Zurli, Tanti Prezentatoarea, Zâna Bună , Truli, Yuppi, Clopoţel şi Zdrăngănel vor cânta, vor colinda vor dansa și se vor bucura alături de prietenii lor în jurul unui brăduţ pe care îl vor împodobi împreună, pe 13 decembrie, la Cinema Pro.

„Vreau să-l ajut pe Moş Crăciun” este un pretext pentru a-i învaţa pe copii să fie generoşi.
Fiecare micuț spectator este rugat să aducă un cadou pentru un copil sărăc şi primește la schimb un cadou din partea Găştii Zurli.

1008005e-12be-4044-98bc-3125dccaccc8

Le propunem spectatorilor să pregătească o cutie cadou pentru un copil. Într-o cutie de pantofi îi invităm să pună lucruri noi care pot face fericit un copil: o jucărie, o carte, un pachet de creioane colorate, o căciulă , mănuşi , fular sau dulciuri care nu se alterează. Părintii le pot da o mână de ajutor celor mici şi pot pregăti împreună cadoul special. Pot să pună înăuntru şi o scrisoare pentru copilul la care va ajunge. Pe cutie trebuie să scrie pentru cine a pregătit darul: o fetiţă sau un băieţel şi ce vârstă are. Cutia frumos ambalată o aduc la spectacol. Primesc la schimb ornamente pentru brad cu Gaşca Zurli. Noi vom repartiza aceste cadouri ONG-urilor care strâng pachete de sărbători.

Spectacolul „Vreau să-l ajut pe Moș Crăciun” este programat pentru 13 decembrie la ora 11:00, la Cinema Pro. Detalii, aici.

Comunicat de presă

Sursa foto deschidere, aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree