Pentru ca tu canti un colind, copiii saraci primesc ghete

Cand eram mica, imi placea teribil sa merg la colindat. Stiam multe colinde de la tata, altele decat cele clasice. Le invatam usor si le cantam cu multa emotie, entuziasm si nerabdare, mai ales ca eram convinsa ca Mos Craciun ma vede si zambeste. Cand am crescut, colindele, desi aceleasi, imi aduceau in fiecare an, aceiasi bucurie si traire intensa cand le cantam. Cand deja eram prea mare ca sa mai merg la colindat, imi puneam in masina un CD si cantam cat ma tineau plamanii impreuna cu Narcisa Suciu, Paula Seling sau nelipsitul Stefan Hrusca.

Acum le invat pe fete colinde si ele le canta mult mai frumos ca mine. Vreti sa vedeti?

“Mos Craciun cu plete dalbe” este colindul romanesc cel mai cunoscut si cu el am vrut sa-si inceapa fetele mele iarna aceasta. O iarna care sa le aduca tuturor copiilor multa magie, caldura si speranta. Iar noua, oamenilor mari, multe miracole. Ce daca am crescut? In inimile noastre pastram mereu un copil mic care vrea sa se bucure de Craciun si sa creada in Mos Craciun.

Si pentru ca lucruri frumoase sa se intample pentru toti copiii, ING Bank doreste sa faca cel mai mare colind cantat de utilizatorii de internet. Filmeaza-te in timp ce canti impreuna cu cine iti aduce tie bucurie, sau singur, colindul Mos Craciun cu plete dalbe si inregistreaza-l pe http://celmaimarecolind.ro/ . Pentru fiecare colind inregistrat aici, ING Bank va dona o pereche de ghetute pentru copiii de la Fundatia Copii in Dificultate. La finalul campaniei, fiecare ajutor de Mos Craciun va primi un cadou inedit: propriul rol in videoclipul record realizat de ING Bank, “Cel Mai Mare Colind”. Acesta va fi o reprezentare vizuala spectaculoasa ce va ingloba toate inregistrarile trimise de participanti.

Campania se desfasoara in perioada 1 – 10 decembrie 2014. Asa ca, grabeste-te, copiii au nevoie de ghete pentru ca iarna lor sa fie calduroasa. Mos Craciun exista! Esti chiar tu. Si tu. Si tu. Si tu.

Text: Ana Nicolescu

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.