Plan de atac in 7 pasi pentru a te simti bine in pielea ta. Plus poze de la workshop

La sfarsit de noiembrie, ne-am intalnit cu 15 femei frumoase, interesate de sanatate si de exercitiu fizic, pentru a pune la bataie, un plan de atac in 7 pasi pentru a te simti bine in pielea ta. Cea de-a II-a editie a workshop-ului Slabeste sanatos, a avut loc la sala-concept B.Energy si am avut parte de miscare si de tips-uri pentru un corp sanatos.

Am inceput in stilul B.Energy, care provoaca dependenta. Alex, mereu plin de viata, mereu gata de miscare, ne-a propus cativa pasi de aerobic dansant pe doua melodii dinamice. Dupa vreo 10 minute de topaiala pe tocuri, endorfinele s-au eliberat, ne-am bine-dispus si am inceput discutiile serioase pe teme de nutritive cu un tonus la nivel maxim.  

Nu stiu altii cum sunt, dar la mine se lasa cu ras, de fiecare data la B.Energy. Energie pozitiva, buna-dispozitie, relaxare, acesta cred ca este o parte din secretul pe care il pastreaza sala cu parchet alb, luminata circular de soare.

Dr. Ruxandra Constantina, medic specialist medicina de familie, competenta apifitoterapie si reflexoterapie, ne-a vorbit despre despre nutritie, masaj si hidratare. Am aflat cum a evoluat/involuat conceptul femeii frumoase, cum este imaginea femeii distorsionata si dictata de normele sociale si de mass-media, cum se educa gustul inca din copilarie, despre cand, ce si cum sa mancam sanatos, despre alimente antiaging, despre tehnici complementare de slabire si despre rolul apei in mentinerea sanatatii corpului. La final, toti participantii la workshop au plecat cu cateva varinate de meniu pentru mesele principale.

Anca Boalca, psiholog clinician, ne-a aratat cum sa facem exercitii de relaxare si am vorbit despre meditatie, me time si gandire pozitiva. Anca ne-a vorbit despre cele 4 aspecte importante pe care ar trebui sa le luam in seama cand incepem o dieta, adica de teoria S:
1. Stima de sine;
2. Satisfactia – cat investesc in propria satisfactie;
3. Scutul – tesutul adipos ar putea reprezenta un scut in relatiile cu ceilati;
4. Simbolul – cand mancarea devine un simbol, iar menirea ei este sa umple golul interior.

Am primit recomandari si solutii targetate pentru un stil de viata sanatos cu renuntarea la obiceiurile nocive si schimbarea obiceiurilor alimentare. Ca la fiecarea workshop Slabeste sanatos am primit recomandari personalizate pentru o alimentatie bazata pe produse naturale, hidratare corespunzatoare, multa miscare si gandire pozitiva, fara sa recomanam diete restrictive, fara sa calculam zilnic numarul de calorii ingerate.

Cei 7 pasi, pe care i-am discutat la workshop, pentru a te simti bine in pielea ta sunt alimentatia corecta, hidratare, masaj, miscare, gandire pozitiva, me time si meditatia.

La final, toti participantii au primit cadouri slim pentru toti paticipantii si faimoasele oua de prepelita de la Livada cu prepelite.

Text: Ana Nicolescu

Foto: Freya Productions

Parteneri:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.