Portret de familie, la Lelia

La Lelia, bradul era impodobit, clapele pianului se lasau dezmierdate melancolic, cativa nostalgici asteptau la mese ceaiul aromat, iar noi, noi 4, ajungeam la Portret de familie. Iulia adormise in masina. Mariuca isi schimbase tinuta si isi facuse unghiile cu oja. Eu sorbeam bradul din priviri. Iar Bogdan nu stia cum sa impace 3 fete, unde sa ne asezam, unde sa punem hainele, cu ce obiecte de la Avon sa facem poza. Pana la urma, ne-am hotarat, iar Cristi a surpins, si in acest an, emotii, sentimente, schimbari.

Anul asta nu am mai reusit sa strangem toata familia in jurul nostru, insa m-am bucurat ca am ajuns, pentru ca Portretelor de la Foto Union eu le pun rame in suflet. Anul trecut, pe 11 decembrie, Mariuca implinea 1 an si 8 luni. Anul trecut, pe 11 decembrie, testul de sarcina iesea pozitiv. Anul trecut, pe 11 decembrie, mergeam la Portret de familie.

1. 11 decembrie-ziua in care am facut testul_Portret de Familie

Anul asta, pe 5 decembrie, Iulia implinea 4 luni. Anul asta, pe 5 decembrie, am mers, noi 4, la Portret de familie.

PF9532Cristian Sutu si Radu Badoiu va asteapta pana pe 12 decembrie, la Ceainaria Lelia (Polona 77). Detalii, aici.  

Multumim Foto Union, multumesc Cristi, sa aveti sarbatori cu bucurii si sa ne vedem cu bine la Portretele din 2014.

Pana atunci, va las cu Byron…

Text: Ana Nicolescu

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.