Poveste cu Ingeri, o campanie publica de fotografie destinata copiilor

Mama, ce mi-a mai placut Campania Portret de copil, din vara, a celor de la Foto Union Studio. Atunci, Mariuca a beneficiat de prima poza profi si, evident, o sa imi placa toata viata. In iunie, am aflat despre campanie de la Bogdana. Cu ea am vorbit la telefon pentru programare, ea ne-a intampinat la “studioul” foto, ea a fost rabdatoare cu un copil de 1 an pana cand a stat locului sa i se faca o poza, ea ne-a condus la final, cu ea am vorbit sa ne trimita pe mail, minunatia de poza.  Azi, pe la pranz, ma suna Bogdana si imi spune de o noua campanie a celor doi  fotografi Cristian Sutu si Radu Badoiu, campanie ce marcheaza lansarea unei game speciale Dacia Plant. Cum stiu ca Foto Union + Bogdana =  profesionalism si calitate, ma grabesc sa va spun si voua despre ce e vorba.

Campania se numeste Povestea cu ingeri, iar Andreea Voroneanu, autoarea povestii si coordonatoarea proiectului spune: Pentru ca o poveste spusa cu har are potentialul de a transforma o viata, Poveste cu Ingeri isi propune sa sadeasca in inimile copiilor semintele increderii, iubirii si respectului fata de viata, in toate formele ei.

Ce se intampla concret? De azi si pana vineri, cei doi fotografi, Cristian Sutu si Radu Badoiu se vor deplasa in mai multe gradinite din Bucuresti unde vor fotografia copii. Sambata, 24 noiembrie, si duminica 25 noiembrie, sunteti cu totii bineveniti la sediul Asociatiei ROI, in Bd. Schitu Magureanu, la nr 45, unde organizatorii au pregatit, pentru toata lumea, o sesiune foto dedicata copiilor cu varste intre 4 si 14 ani, si ateliere speciale, destinate copiilor. Asadar, sambata si duminica bem un ceai cald de la Dacia Plant, in timp ce copiii se joaca, sunt fotografiati, asculta povesti si participa la atelierele de creatie.

Numele campaniei nu este intamplator ales. Asa cum spuneam, campania marcheaza lansarea pe piata de catre Dacia Plant, a unei game speciale, dedicata copiilor. Gama Ingerasul (http://www.daciaplant.ro/categories/custom/sanatate-copii-c8) cuprinde sase produse speciale, 100% naturale, care nu contin coloranti, conservanti, arome sau indulcitori artificiali. In plus, toate au ca excipient fructoza, pentru a evita efectul negativ al zaharului. Din gama de produse Ingerasul: siropul Creste pofta de mancare, siropul Imunostimulent, siropul de tuse, siropul Minerale: calciu, magneziu, vitamina D3, siropul Stimulent mental, comprimate Vitaminizant.

Si ca sa nu credeti ca aduc gratuit ode, iata fotografia cu Mariuca, marca Foto Union.

Ne vedem in weekend la un ceai aromat si poze angelice.

Text: Ana Nicolescu

 

 

 

 

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și

2 comentarii

    1. Nu e nevoie de inscriere. Intrarea este libera si fara programare. Pozele, ceaiul cald si oamenii primitori va asteapta pe toti 🙂

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.