Primavara incepe cu Baneasa Kids Club!

 

Sambata, 3 martie, copiii isteti care fac parte din Baneasa Kids Club vor asculta Povestea Martisorului si vor invata semnificatia snurului colorat pe care il purtam cu totii de 1 martie. Se vor transforma apoi in mici vestitori ai primaverii: fetitele in fluturasi zglobii, iar baieteii in bondarei curajosi. Alaturi de prietenii de la gradinita Happy Kids Floreasca, vor participa la ateliere si vor crea felicitari si martisoare pe care sa le ofere mamicilor de ziua lor, pe 8 martie.

Incepand cu ora 11:00 toti membrii sunt asteptati intr-o noua locatie: zona de evenimente din incinta magazinului Domo – Baneasa shopping City, etajul 2. Pentru a participa la eveniment este nevoie de o confirmare, iar aceasta poate fi facuta pe site-ul www.baneasakidsclub.ro. Inscrierea in Baneasa Kids Club este gratuita si foarte simpla. Este suficient sa completati formularul disponibil atat la birourile de informatii din Baneasa Shopping City, cat si online. In  prima sambata din fiecare luna copiii cu varste intre 4 si 10 ani, inscrisi in club, isi dau intalnire pentru a participa la diverse activitati interesante, ateliere si petreceri.

Comunicat de presa

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.