Știri
Leave a comment

Printesele Disney iti dau intalnire la mall Promenada, pe 7 decembrie

Indragitele printese Disney, Alba ca Zapada, Ariel si Frumoasa din Padurea Adormita isi dau intalnire cu copiii din Romania pe 7 decembrie la mall Promenada, in Calea Floreasca 246B (langa statia de metrou Aurel Vlaicu).

Incepand cu ora 14:00, copiii sunt asteptati in spatiul special amenajat la etajul 1 sa isi demonstreze talentul in zona de colorat, unde cele mai bune desene cu printese vor fi rasplatite cu premii. De asemenea, micutii au la dispozitie si o zona de jocuri si activitati unde Bianca Brad va citi copiilor povesti magice din cartile Disney. Baietii vor avea parte si ei de distractie, pe langa jocurile pe consolele Wii, se vor intrece in sabii modelate din baloane.

Participantii au sansa sa castige carti, reviste, jocuri si jucarii oferite de Egmont, Zooperkids, Mattel, Perfect Tour, Lego, Litera si Total Office.

Accesul in spatiul de distractie dedicat evenimentului Disney este liber.

Stiati ca:

 • Alba ca Zapada si cei sapte pitici este primul film animat de durata din istoria televiziunii? Realizarea lui a durat 3 ani de zile si a fost lansat in 1934, castigand un Oscar.
 • Frumoasa din Padurea Adormita a avut premiera in cinematografe in 1959. De atunci, frumoasa Aurora a incantat generatii de copii cu povestea ei in care binele invinge raul.
 • Mica sirena aduce publicului din 1989 o noua Printesa Disney – pe frumoasa Ariel si lumea ei plina de prieteni marini intr-o animatie muzicala.
 • La mall Promenada copiii se bucura de spatii de joaca special create si amenajate pentru ei.
 • In Promenada a fost implementat un concept nou, numit „Family Toilet”, menit sa rezolve dilema taticilor insotiti de fetitele lor si a mamelor venite cu baietii la mall.

   

  Comunicat de presa

   

   

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree